De Viorel Tudorache,

În primă fază, arbitrii din Liga 1, 55 la număr, “centrali” și “asistenți”, au primit materiale video cu faze de joc. Aceștia au fost rugați să își exprime opinia asupra unor incidente din diferite competiții europene și să argumenteze decizia care cred că se impunea luată.

În cadrul unei videoconferințe, președintele CCA, Kyros Vassaras, le-a explicat celor 55 de arbitri, împărțiți în două grupe, care erau deciziile corecte, prezentându-le aceleași faze și din perspectiva VAR.

Totodată, arbitrii au fost puși la curent cu cele mai noi reglementări în materie de arbitraj. La întâlnirea din mediul virtual au participat și Alexandru Deaconu, vicepreședintele CCA, și Augustus Constantin, membru CCA.

“A fost o întâlnire benefică pentru toată lumea, dar cel mai important lucru în aceste momente este că toți arbitrii sunt sănătoși. Le-am transmis să respecte în continuare recomandările Organizației Mondiale de Sănătate și să își mențină forma fizică”, a spus Kyros Vassaras, președintele Comisiei Centrale de Arbitri.

Toate activitățile planificate să aibă loc la Casa Fotbalului au fost anulate în contextul măsurilor luate pentru prevenirea răspândirii infectării cu virusul COVID-19.

Citeşte şi:

Reduceri drastice de salarii la FC Viitorul pentru un an și trei luni! Câți bani primește patronul-antrenor Gică Hagi

Bucureștenii vor fi testați pentru coronavirus în fața blocului. Cât de repede vor afla rezultatele

Oficial LPF: Liga 1 de fotbal s-ar putea juca și în iulie

Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute, în condiții de laborator
GSP.RO

Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute, în condiții de laborator

Horoscop 6 aprilie 2020. Leii pot deveni ușor un exemplu pentru cei din jur
HOROSCOP

Horoscop 6 aprilie 2020. Leii pot deveni ușor un exemplu pentru cei din jur