Mergi direct la conținut »
SENZAŢIONAL! Dumitru Dragomir, aproape de a reveni în fotbal!
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > SENZAŢIONAL! Dumitru Dragomir, aproape de a reveni în fotbal!

SENZAŢIONAL! Dumitru Dragomir, aproape de a reveni în fotbal!

Veste uluitoare în fotbalul românesc! Dumitru Dragomir este la un pas de a reveni în sportul rege, deşi este trimis în judecată în dosarul vânzării drepturilor TV ale Ligii I.

Fostul preşedinte al LPF nu va activa la un club, ci în cadrul unei televiziuni.

”Sunt în negocieri avansate să devin comentator la o televiziune. Sunt două televiziuni importante din România care vor să mă duc la ele. Mă gândesc, nu ştiu ce să fac”, a declarat Dragomir.

Asaltat cu oferte, ”Mitică” nu se lasă uşor, vrea bani mulţi. ”Încă mai negociez, pentru că sunt un comentator scump şi nu cădem la pace în privinţa caşcavalului. O să am funcţia de invitat, pe bani mulţi”, a afirmat ”Corleone”, pentru ziarul Ring.

Dragomir prevesteşte vremuri grele pentru înlocuitorul său, Gino Iorgulescu:  ”Eu am vrut să aduc în România o televiziune din Olanda care să preia Liga I şi apoi să o difuzeze şi peste hotare. Dar Gino Iorgulescu i-a pus Liga I pe tavă lui Paszkany şi olandezii s-au retras din combinaţie. Oricum, treaba asta cu cedarea drepturilor către Look TV nu miroase a bine, mai ales acum că nu a ieşit preşedinte Victor Ponta, prietenul lui Iorgulescu. Nu ştiu ce va fi, dar sigur nu va fi bine”.

 

„Eu am vrut să aduc în România o televiziune din Olanda care să preia Liga I şi apoi să o difuzeze şi peste hotare. Dar Gino Iorgulescu i-a pus Liga I pe tavă lui Paszkany şi olandezii s-au retras din combinaţie.Oricum, treaba asta cu cedarea drepturilor către Look TV nu miroase a bine mai ales acum că nu a ieşit preşedinte Victor Ponta, prietenul lui Iorgulescu. Nu ştiu ce va fi, dar sigur nu va fi bine”.

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close