De Ciprian Iana,

În acest adevărat centru de antrenament, pe lângă Serena Williams și alți tenismeni au fost cooptați și doi români. Este vorba despre Marius Copil, 31 de ani și de tânărul David Nicholas Ionel, 17 ani.

Mai mult, pentru a îmbina sportul cu distracția, Patrick Mouratoglou i-a chemat în tabără pe fostul campion mondial al greilor din box, americanul Mike Tyson, pe DJ-ul francez Bob Sinclair și pe un superstar al fitness-ului.

”În decembrie anul acesta mi-am dorit să reînnoiesc tradiţia organizării unei tabere în pre-sezon de pregătire a Australian Open-ului. Alături de Serena Williams, am adus o nouă generaţie de jucători ai Academiei Mouratoglou – Coco Gauff, Holger Rune şi David Nicholas Ionel, dar ne face plăcere să avem invitaţi şi doi jucători din ATP, pe Chris Eubanks (n.r. – 23 ani, SUA, 230 ATP la simplu) şi pe Marius Copil”, a notat
Patrick Mouratoglou pe Facebook.

Serena Williams, la triatlon, ciclism, alergare și karaoke

Tehnicianul francez a adăugat: ”Am ales ca locaţie idilicul Boca Resort pentru a oferi tuturor cele mai bune condiţii de antrenament, dar şi pentru a clădi relaţii mai apropiate între aceştia, prin activităţi de echipă, precum triatlon, ciclism şi alergare sau karaoke“.

În vârstă de 29 de ani, Marius Copil ocupă locul 161 ATP la simplu. În ceea ce-l privește pe David Nicholas Ionel, puștiul de 17 ani are deja în palmares patru titluri ITF.

Citeşte şi:

Roxana Mărăcineanu, ministrul francez al Sporturilor, a fost insultată și stropită cu apă de suporteri, la un meci de fotbal

Fotbalul, afectat de Brexit, în Marea Britanie. Dispută între Federația Engleză și Premier League

Statuia lui Ilie Balaci, la Craiova. Când și unde va fi inaugurată

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 3 iunie 2020. Balanțele se lovesc de câteva complicații, Taurii au probleme financiare
HOROSCOP
Horoscop 3 iunie 2020. Balanțele se lovesc de câteva complicații, Taurii au probleme financiare