De Daniel Conțescu,

Heleșteanu și-a luat astăzi lucrurile de la hotelul Rin. Acesta a fost adus la Dinamo prin prisma relațiilor bune dintre Ionuț Negoiță și Cornel Sfaițer.

Tony Heleșteanu, 48 de ani, fost arbitru a fost numit în funcția de director sportiv al lui Dinamo în luna iunie a acestui an, la câteva zile după ce și-a dat demisia de la FC Botoșani, unde a activat ca director sportiv în ultimii 3 ani.

În trecut, acesta a mai fost și în conducerea celor de la FCM Târgu Mureș și FC Vaslui. Heleșteanu a ieşit din arbitraj în 2007, când avea doar 37 de ani, din cauza numeroaselor scandaluri în care a fost implicat şi din cauza prestaţiilor extrem de slabe de pe prima scenă.

A marcat în derby

În ceea ce-l privește pe Mircea Axente, 31 de ani, acesuia îi va fi reziliat contractul. Axente a fost adus gratis de Dinamo în această vară, de la FC Botoșani. A fost titular în două dintre cele 5 partide din Liga 1, marcând și un gol, în derby-ul cu FCSB, încheiat la egalitate, scor 3-3.

În România, Axente a mai jucat la Poli Timișoara, Gloria Buzău, Oțelul, Dinamo, Viitorul, ASA Tg. Mureș și Gaz Metan. În străinătate a jucat la Maccabi Netanya și Al Faisaly.

Agitația la Dinamo a început de câteva zile. A fost cedat May Mahlangu la Ludogoreț Razgrad, iar un alt mijlocaș, Dan Nistor, este curtat de FCSB.

Ilie Năstase l-a făcut praf pe Iohannis după ce a aflat că vrea să-i retragă decorația
GSP.RO

Ilie Năstase l-a făcut praf pe Iohannis după ce a aflat că vrea să-i retragă decorația

Horoscop 11 decembrie 2019. Berbecii pot deveni mai înțelegători cu cei din jur
HOROSCOP

Horoscop 11 decembrie 2019. Berbecii pot deveni mai înțelegători cu cei din jur