Mergi direct la conținut »
Silviu Lung, antrenor principal după 20 de ani! ”Moș Crăciun a ajuns mai devreme la Filiași”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

Silviu Lung, antrenor principal după 20 de ani! ”Moș Crăciun a ajuns mai devreme la Filiași”

Silviu Lung, antrenor principal după 20 de ani! ”Moș Crăciun a ajuns mai devreme la CSO Filiași”.

De Ciprian Iana,

Fostul mare internațional Silviu Lung va reveni ca antrenor principal, după o pauză de 20 de ani. Tehnicianul de 61 de ani a acceptat să antreneze gruparea ACSO Filiași, din Liga a 3-a.

Ultima oară când Silviu Lung a pregătit o echipă a fost 1997, când fostul mare portar al Craiovei a fost ”principal” la Minerul Motru. 

Ultima oară, Silviu Lung a fost antrenor cu portarii în 2016 la gruparea de primă ligă Concordia Chiajna.

„MOŞ CRĂCIUN a ajuns mai devreme la CSO FILIAŞI! Domnul SILVIU LUNG este noul antrenor al echipei noastre. Steaua CRAIOVEI MAXIMA a acceptat să antreneze CSO Filiaşi. Succes în tot ce veţi face!”, a scris pe un site de socializare Costeluş Ilie Gheorghe, primarul din Filiaşi.

”Vom semna cu domnul Silviu Lung, cu marele Silviu Lung, şi la propriu şi la figurat, una dintre stelele Craiovei Maxima. Suntem bucuroşi de acest lucru. Ni l-am dorit de foarte mult timp. Avem încredere şi suntem chiar convinşi că se vor schimba foarte multe în bine în cadrul acestei echipe. Acum începem să contruim pe ceea ce dumnealui, în calitate de profesionist, alături de domnul preşedinte Florin Spînu, crede şi noi le vom sta la dispoziţie să le oferim sprijinul ori de câte ori vor avea nevoie”, a spus Costeluş Gheorghe la petrecerea de final de an a clubului din Filiaşi.

Cazul Floyd de România. Un bărbat din Vatra Dornei a murit după ce un jandarm l-a presat la pământ. Ce a urmat
Recomandări
Cazul Floyd de România. Un bărbat din Vatra Dornei a murit după ce un jandarm l-a presat la pământ. Ce a urmat
 

Silviu Lung: ”Este o provocare pentru mine!”

”Este o provocare pentru mine să revin ca antrenor principal după ce am lucrat ultima oară în această postură acum 20 de ani la Motru. Nu este nici o ruşine că voi antrena în Liga 3. Îl voi avea ca antrenor secund pe fostul fotbalist al Universităţii Craiova, Ionuţ Stancu. Sunt prieten cu cei din conducerea clubului Filiaşi şi am decis să le întind dânsilor o mână de ajutor. Trebuie să recunosc că îmi era şi dor să revin în circuit”, a spus Silviu Lung pentru Fanatik.ro.

CITEȘTE ȘI: Nadia Comăneci a petrecut Crăciunul cu Arnold Schwarzenegger. ”E un an bun când dai de Robocop” / VIDEO

Close
Închide
  Close