MENIU CAUTĂ
09 Noi. 2018 20:43

Simon Zenke, la Dinamo. Urmează Montini?

Distribuie

Simon Zenke, la Dinamo. Mijlocașul nigerian e noul jucător al clubului din Ștefan cel Mare. Ultima oară la Tubize (Belgia), Simon a jucat în prima ligă a campionatului francez pentru Strasbourg și Nancy și a mai evoluat în Turcia pentru Samsunspor, Istanbul BB, Sanliurfaspor și Karabukspor.

ACTUALIZARE 9 noiembrie. Conform digisport.ro, atacantul Mattia Montini (26 de ani) pare că s-a înţeles cu Dinamo, iar părţile vor semna un contract, cel mai probabil după derby-ul cu FCSB. Mattia Montini a fost o mare speranţă a Romaei, unde a înscris 22 de goluri în 38 de meciuri. Ultima echipă la care a evoluat este Livorno, din Serie C, unde a înscris doar 3 goluri în 28 de partide în toate competițiile.

Născut pe 24 decembrie 1988, Simon Zenke a efectuat vizita medicală la INMS și s-a alăturat lotului dinamovist pentru prima ședință de pregătire sub comanda antrenorului principal Mircea Rednic.

28 de meciuri a jucat Zenke pentru Tubize, sezonul trecut, în liga a doua a campionatului belgian. Pentru Tubize a evoluat și în Cupa Belgiei, în două meciuri, cu Oudenaarde și Mouscron.

30 de goluri a marcat Zenke în competițiile din Turcia. Noul jucător dinamovist a adunat 38 meciuri / 3 goluri în prima ligă, 108 partide / 24 goluri în liga secundă și 6 jocuri / 3 goluri în Cupa Turciei pentru Samsunspor, Istanbul BB, Sanliurfaspor și Karabukspor.

51 de partide în toate competițiile din Franța (Ligue 1, Ligue 2, Cupa Franței și Cupa Ligii) are Zenke la Strasbourg și Nancy. A înscris trei goluri.

30 de ani va împlini Zenke luna viitoare, pe 24 decembrie.

Ait-Atmane, la Dinamo. Rednic a semnat al doilea jucător

Loading...
Comentarii