Mergi direct la conținut »
Gestul Simonei Halep după turneul de la Miami. Cui a donat tenismena 30.000 de euro
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > Gestul Simonei Halep după turneul de la Miami. Cui a donat tenismena 30.000 de euro

Gestul Simonei Halep după turneul de la Miami. Cui a donat tenismena 30.000 de euro

Simona Halep a decis să facă un gest nobil, sponsorizând o competiție de gimnastică ritmică! Jucătoarea de tenis, prin fundația care-i poartă numele, a decis să dea 30.000 de euro pentru organizarea "Cupei Irina Deleanu", o competiție de tradiție.

Competiția a ajuns la a 18-a ediție. 140 de gimnaste din opt țări au participat la competiția desfășurată la Izvorani în perioada 28-31 martie. Simona a investit nici 10% din câștigurile obținute la Miami, adică 30.000 de euro, a dezvăluit gsp.ro.

Simona Halep a câștigat 354.000 de dolari la turneul de la Miami, unde s-a calificat în semifinale.

„Trebuie să-i mulţumim în primul rând Simonei Halep pentru faptul că a acceptat să sponsorizeze această competiţie. Suma primită din partea fundaţiei Simona Halep se ridică la 30.000 de euro. Evident, dacă Simona s-ar fi aflat în România ar fi fost invitată la competiţie”, a declarat Irina Deleanu pentru TV Telekom Sport.

„Cred că i-ar plăcea foarte mult Simonei să înveţe câteva elemente din sportul nostru. Gimnastica ritmică este un sport care oferă multă graţie”, a mai spus Irina Deleanu.


Citește și:

STUDIU | Tinerilor români le e frică de corupție, nu au încredere în România, dar sunt încrezători în forțele proprii

Close
Închide
  Close