Mergi direct la conținut »
Simona Halep a rupt tăcerea și a explicat ce s-a întâmplat la meciul cu Franța din Fed Cup: ”Am fost foarte dezamăgită și tristă”
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > Simona Halep a rupt tăcerea și a explicat ce s-a întâmplat la meciul cu Franța din Fed Cup: ”Am fost foarte dezamăgită și tristă”

Simona Halep a rupt tăcerea și a explicat ce s-a întâmplat la meciul cu Franța din Fed Cup: ”Am fost foarte dezamăgită și tristă”

Simona Halep a explicat ce s-a întâmplat la meciul cu Franța din semifinalele Fed Cup, pierdut dramatic de tricolore, scor 2-3, în weekend, la Rouen. 

”Nu consider că am jucat singură! Fiecare dintre noi își gestionează emoțiile în felul propriu. Fetele au dat și ele ce au avut mai bun. Mi-e greu să comentez în numele echipei, dar ce pot spune este că mi-am dorit să câștigăm. Toate deciziile care au fost luate, despre cum să jucăm, au fost ale căpitanului!

Nu am decis eu nimic și nu a fost numai dorința a mea de a juca la dublu. Și Monica a spus că ar prefera să joace la dublu cu mine. De aceea m-am băgat la dublu și am vrut să dau tot ce pot. Și am dat, dar atât s-a putut!”, a precizat Simona Halep, pentru Digi Sport.

Numărul 2 WTA a spus că și accidentarea suferită în meciul contra Carloniei Garcia și-a spus cuvântul în partida decisivă. ”Durerile au fost, da! Cel mai mult am simțit între meciuri, când corpul s-a răcit, dar apoi am uitat, am intrat în febra meciului și nu mi-a mai păsat. Dar, apoi s-a simțit oboseala și asta s-a văzut în jocul nostru”, a adăugat Halep.

Întrebată dacă ar fi jucat Irina meciul de dublu, în cazul în care nu s-ar fi accidentat, Halep a replicat:

”Din câte știu eu, căpitanul a spus că prima echipă este Irina cu Monica, după care tot el a spus că eu aș fi o variantă. Când am văzut că e 4-2 în decisiv, am început să mă pregătesc, am așteptat în vestiar până a venit căpitanul să spună cine va juca și am intrat pe teren așa cum a dorit!”, a mai spus Simona Halep, la Digi Sport.

A fost înregistrat primul pacient infectat cu noul coronavirus din România. Detalii de ULTIMA ORĂ
Recomandări

A fost înregistrat primul pacient infectat cu noul coronavirus din România. Detalii de ULTIMA ORĂ

 

Simo a explicat și care a fost motivul pentru care a decis să se retragă de la Stuttgart. ”Motivul este o mică durere la șold, pentru că am căzut în meciul cu Garcia și am avut mici probleme după și încă am. Emoțional sunt destul de stoarsă, pentru că mi-am dorit foarte mult să ne calificăm și să câștigăm Fed Cup. Dar, nu s-a putut și am fost foarte dezamăgită și foarte tristă după aceea.

Concluzia este că am dat tot ce am avut mai bun ca să câștig. A fost visul meu să mergem mai departe, să jucăm cu trofeul pe masă, dar nu s-a putut. Motivele le cunoaște fiecare. Îmi pare rău că n-am putut să fac mai mult la dublu pentru a câștiga meciul, dar, per total, sunt mulțumită de ceea ce am făcut acolo”, a concluzionat Simona Halep, pentru Digi Sport.


Citește și: Triplu agresor sexual de copii lăsat liber de judecători! Desenul prin care fetița de 6 ani a arătat ce-i făcea tatăl în urmă cu doi ani. Afectată emoțional, ea conturează până și copacii ca pe un falus!

Close
Închide
  Close