Mergi direct la conținut »
Simona Halep a ajuns la Cincinnati cu un avion privat. Anul trecut a refuzat, acum și-a înfrânt frica
Tenis Libertatea > Sport > Tenis

Simona Halep a ajuns la Cincinnati cu un avion privat. Anul trecut a refuzat, acum și-a înfrânt frica

Simona Halep a ajuns la Cincinnati cu un avion privat pus la dispoziție de oganizatorii turneului de la Montreal. 

Simona Halep, care a câștigat săptămâna trecută Rogers Cup, la Montreal, în Canada, are de apărat 585 de puncte la Cincinnati, acolo unde a avansat până în finală în 2017, pierzând în faţa lui Muguruza (1-6, 0-6).

Numărul 1 mondial este calificată direct în turul 2 al turneului american. Simona Halep o va întâlni miercuri pe Ajla Tomljanovici, devoratoarea de românce. Cele două nu s-au mai înfruntat până acum în circuitul WTA.

Simona Halep alături de staff-ul ei

Simona Halep a zburat alături de staff-ul ei

În 2017: ”Eram albă la faţă, rece”

Simona Halep nu prea agreează zborurile cu avioane mici. Anul trecut a avut parte de o călătorie cu peripeţii de la Toronto (Canada) la Cincinnati (SUA).

Pentru că s-a speriat, Simona Halep a ales să meargă cu maşina din Buffalo (SUA), unde a avionul a făcut o escală. Halep şi antrenorul său Darren Cahill au parcurs împreună 700 de kilometri, în şase ore, iar australianul a fost cel care a condus mai mult, spune Simona.

„Darren mi-a spus că e complicat să luăm o cursă normală şi m-a întrebat dacă mi-ar plăcea un avion privat. Am spus OK, era pentru prima oară în viaţa mea. El a aranjat totul. Am ajuns acolo cu cinci minute înainte, totul era în regulă, niciun control, nimic, dar prima oară când am văzut avionul am fost speriată. Mi-a spus să mă calmez, că totul va fi bine.

Saga umilinței continuă: 36 de muncitori srilankezi, abandonați pe Otopeni, fără bani, mâncare sau apă. Autoritățile române, depășite total de situație
Recomandări

Saga umilinței continuă: 36 de muncitori srilankezi, abandonați pe Otopeni, fără bani, mâncare sau apă. Autoritățile române, depășite total de situație

 

Simona Halep se înțelege excelent cu antrenorul Darren Cahill

A trebuit să oprim în Buffalo şi am spus că e suficient. Nu voi mai merge în acel avion. Am luat o maşină şi am făcut şase ore. Simţeam că nu am aer. Eram albă la faţă, rece şi am spus că e prea mult pentru mine. Băieţii, preparatorul fizic şi partenerul de antrenament, au venit aici cu avionul privat. Eu am venit cu Darren. Bietul Darren! Îmi pare rău pentru el, dar a fost amuzant şi relaxant pentru mine. Eu am condus două ore, iar el, patru.

Priveliştea a fost frumoasă şi a fost linişte. Era în regulă. Avionul se mişca prea mult. Eram în siguranţă pe pământ”, a declarat Simona Halep, conform site-ului wtatennis.com.

Halep a precizat că nu va mai zbura într-un avion privat: „Nu cu acela. Niciodată din nou cu unul atât de mic”.


Citește și: EXCLUSIV/ La Velea în casă cântă… Antonia. Cum se îmblânzește un băiat rău

Close
Închide
  Close