Mergi direct la conținut »
Simona Halep, analizată de englezi: ”Este ridicol să gândești că numărul 1 poate fi nesponsorizat”
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > Simona Halep, analizată de englezi: ”Este ridicol să gândești că numărul 1 poate fi nesponsorizat”

Simona Halep, analizată de englezi: ”Este ridicol să gândești că numărul 1 poate fi nesponsorizat”

Simona Halep, analizată de englezi: ”Este ridicol să gândești că numărul 1 poate fi nesponsorizat”.

De Ciprian Iana,

The Guardian i-a dedicat, luni, un amplu material Simonei Halep şi parcursului ei la Australian Open, iar jurnaliştii englezi s-au axat pe două teme.

„Simona Halep a părut o «nefavorită», îmbrăcată memorabil pe durata turneului, în aceeaşi rochie roşie pe care a ales-o online, făcută de o croitoreasă în China. Este ridicol să gândeşti că numărul 1 poate fi nesponsorizat pe durata unui Grand Slam şi că acea corporaţie ar alege să se despartă de ea la două luni după ce a atins performanţa”, au scris englezii.

Pe de altă parte, performanţa fostului lider mondial, care a ajuns în finală după un drum epuizant, de-a lungul căruia s-a confruntat cu probleme fizice şi oboseală, nu putea fi trecută cu vederea, notează Mediafax.

Simona Halep, lăudată pentru meciurile de la Australian Open

„După toate acestea, ea este fata care a jucat finala Openului, cu două glezne suferinde, epuizată din cauza căldurii şi cu crampe, după ce a stat mai mult pe teren decât oricare altă jucătoare. Şi la sfârşitul unei înfrângeri sfâşietoare ar fi putut folosi asta ca o scuză.

De asemenea, Halep a fost participantă în câteva dintre cele mai bune meciuri ale turneului, finala, bineînţeles, dar şi emoţionanta şi curajoasa victorie în faţa unei alte vedete a tenisuluif eminin, Angelique Kerber, şi, fără îndoială, în meciul turneului, împotriva americancei Lauren Davis, care s-a încheiat în cele din urmă cu 15-13, în setul al treilea”, a notat The Guardian.


CITEȘTE ȘI: Cantonamentele de iarnă 2018 pentru echipele din Liga I! CFR Cluj și FCSB, victorii concludente. Toate rezultatele | FOTO&VIDEO

Close
Închide
  Close