De Daniel Conțescu,

Cooptarea lui Pavel, parteneriat anunțat tocmai de Simona Halep, a dat naștere speculațiilor. Potrivit specialiștilor, Simona se pregătește să facă pasul, din nou, spre o colaborare cu un tehnician român, după experiențele avute cu belgianul Wim Fissette și australianul Darren Cahill, cel care o pregătește din 2015. Astfel, Pavel, care a urmărit din tribună duelul Halep – Sharapova și a făcut primele evaluări, ar preluat treptat atribuțiunile lui Cahill.

Dar, cine este Andrei Pavel, dincolo de faptul că este  cel mai bun produs masculin al tenisului românesc de la Ilie Năstase încoace? După ce și-a agățat racheta-n cui, Pavel, ajuns acum la 43 de ani, s-a dedicat antrenoratului, fiind înscăunat căpitan nejucător al echipei de Cupa Davis.

La finalul anului 2010, Andrei Pavel a început o colaborare deloc fructuoasă cu o jucătoare capricioasă din circuit: sârboaica Jenela Jankovici. N-a reușit s-o strunească, astfel că a renunțat iute.

După o pauză, Pavel, stabilit în SUA, unde lucrează alături de Gabriel Trifu la o academie din Miami, a revenit la cârma echipei de Cupa Davis, poziție din care a fost înlăturat în timpul domniei la FR Tenis a Ruxandrei Dragomir, cea care l-a preferat pe Ciprian Porumb, în ciuda boicotului inițiat de jucători. 

În paralel, din 2012, Pavel a lucrat cu austriaca Tamira Paszek, cea care-i este și iubită. Paszek mai poate fi văzută în circuitul feminin doar la turneele mici. La 26 de ani, Paszek ocupă locul 749 WTA.

 

Gigi Becali: "Doamna Tatoiu râde ca proasta în p...!" :O Milionarul șochează cu declarația pe care a făcut-o acum
GSP.RO

Gigi Becali: "Doamna Tatoiu râde ca proasta în p...!" :O Milionarul șochează cu declarația pe care a făcut-o acum

Horoscop 18 octombrie 2019. O zodie va avea parte de surprize
HOROSCOP

Horoscop 18 octombrie 2019. O zodie va avea parte de surprize