Mergi direct la conținut »
Simona Halep are cel mai bun backhand din WTA, crede Karolina Pliskova. Care este aleasa româncei
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > Simona Halep are cel mai bun backhand din WTA, crede Karolina Pliskova. Care este aleasa româncei

Simona Halep are cel mai bun backhand din WTA, crede Karolina Pliskova. Care este aleasa româncei

Simona Halep (26 de ani, locul 1 WTA) are cel mai bun backhand din circuitul WTA: aceasta este părerea Karolinei Pliskova (25 de ani, locul 4 WTA), care și-a justificat opțiunea.

“Există multe fete care au un backhand bun, dar pentru mine cel mai bun este cel al Simonei Halep. Cred că nu ratează nici o lovitură de felul acesta. Backhandul ei de pe linia din spate este întotdeauna rapid și plat, ceea ce înseamnă probleme pentru adversară”, a declarat Karolina Pliskova pentru site-ul wtatennis.com

Halep a nominalizat-o pe Caroline Wozniacki

Simona Halep, în schimb, crede că cel mai bun backhand din circuitul WTA îi aparține danezei Caroline Wozniacki (27 de ani, locul 3 WTA). “Pentru că este foarte consistentă cu această lovitură, chiar și de pe fundul terenului”, a explicat reprezentanta noastră.

Caroline Wozniacki, Jelena Ostapenko (20 de ani, locul 7 WTA), Elina Svitolina (23 de ani, locul 6 WTA) consideră că cea mai bună lovitură de backhand le aparține. Caroline Garcia (24 de ani, locul 8 WTA) a afirmat că cea mai frumoasă lovitură de backhand este cea a Carlei Suarez Navarro (29 de ani, locul 40 WTA).

Simona Halep a fost nominalizată și la categoria mentalitate de campioană adevărată.

Close
Închide
  Close