De Viorel Tudorache,

Campioana de la Roland Garros și Wimbledon a început în citească o nouă carte de dezvoltare personală. E vorba de bestsellerul “Arta subtilă a nepăsării” (The Subtle Art of Not Giving a Fuck) , carte scrisă de americanul Mark Manson, 36 de ani, și vândută în peste un milion de exemplare.

Halep a postat o imagine pe Instagram în care lasă să se vadă un colț din carte, suficient pentru un fan să-și dea seama despre titlu și să-i lase un comentariu jucătoarei de tenis. “Arta subtilă a nepăsării. Bună alegere?”, a scris Irina Rotea.

View this post on Instagram

#lazytuesday???

A post shared by Simona Halep (@simonahalep) on

În recenziile de pe internet, cartea “Arta subtilă a nepăsării” este considerată un ghid revoluționar, definitoriu pentru o întreagă generație.

Autorul transmite că, pentru a fi fericiți, trebuie să renunțăm la a fi “pozitivi” mereu și trebuie, în schimb, să ne perfecționăm în învingerea obstacolelor.

Susținându-și afirmațiile cu cercetări academice și anecdote bine plasate, Manson argumentează că pentru a avea o viață mai bună trebuie să știm nu cum să transformăm lămâile în limonadă, ci cum să le tolerăm mai bine.

El ne sfătuiește să ne cunoaștem limitele și să le acceptăm. Aceasta este adevărata sursă a puterii. După ce ne-am acceptat temerile, greșelile și incertitudinile, după ce încetăm să evităm adevărurile dureroase și începem să le înfruntăm, putem găsi curajul și încrederea pe care le căutăm cu disperare.

Cum a apărut de nicăieri proiectul Jandarmeriei privind protestele: IGJR a vrut să deturneze o iniţiativă a ONG-urilor
Recomandări
Cum a apărut de nicăieri proiectul Jandarmeriei privind protestele: IGJR a vrut să deturneze o iniţiativă a ONG-urilor
 

Adoptând pentru acest manifest un ton sincer și un limbaj direct, fără compromisuri, Manson încearcă să ne trezească la realitate pentru a putea duce o viață mai plină de satisfacții și mai ancorată în concret.

“Unii spun că sunt un idiot. Alții zic că le-am salvat viața. Citiți și decideți singuri!”, spune Mark Manson.

“Această carte te lovește ca o foarte necesară palmă peste față dată de cel mai bun prieten: amuzantă, vulgară și extrem de provocatoare. Citiți doar dacă sunteți dispus să renunțați la toate scuzele și să aveți un rol activ în a trăi o viață mai bună”, a precizat Steve Kamb, bestselling author of Level Up Your Life and founder of NerdFitness.com

“E o carte diferită de toate celelalte. Fiecare argument este profund adevărat, util și mai puternic decât pozitivitatea obișnuită. Succintă, dar surprinzător de profundă – am citit-o într-o noapte”, a precizat Derek Sivers, fondator al CD Baby și autor al cărții Anything You Want: 40 Lessons for a New Kind of Entrepreneur.

Citeşte şi:

Femeie din Arad, suspectă de propagandă teroristă. A vrut să aducă în România teroriști islamici

Coadă mare în faţa Tribunalului Bucureşti. Avocat: “De mâine, probabil va ajunge până la Unirea”

Fellaini s-a vindecat de coronavirus și a început antrenamentele

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 3 iunie 2020. Balanțele se lovesc de câteva complicații, Taurii au probleme financiare
HOROSCOP
Horoscop 3 iunie 2020. Balanțele se lovesc de câteva complicații, Taurii au probleme financiare