MENIU CAUTĂ

Simona Halep, cu doi antrenori la Australian Open 2019! Darren Cahill și Florin Segărceanu, alături de liderul WTA

Distribuie

Primul meci ”adevărat” din 2019 pentru Simona Halep va avea loc marți. Liderul WTA o va întâlni  pe estonianca Kaia Kanepi (70 WTA), în primul tur de la Australian Open 2019.

Simona Halep, 27 de ani, a plecat în Australia fără tehnician. Numai că, după Sydney, unde a părăsit competiția în ”optimi”, la primul meci disputat (4-6, 4-6 cu Ashleigh Barty) sportiva a fost ”asaltată” de antrenori.

Liderul WTA s-a antrenat, luni, la Antipozi sub supravegherea a doi tehnicieni! Astfel, Simonei i-a fost alături căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a României, Florin Segărceanu, dar, surpriză, și fostul ei antrenor, Darren Cahill.

Aflat acasă, tehnicianul australian i-a luat pulsul fostei sale eleve. În prezența lui Cahill, Simona Halep s-a antrenat cu zâmbetul pe buze, sportiva savurând momentele petrecute pe teren alături de fostul ei antrenor, dar și de Florin Segărceanu.

Simona Halep, cu doi antrenori la Australian Open 2019! Liderul WTA nu se grăbește să-și ia un tehnician permanent

La finalul antrenamentului, cei trei s-au fotografiat împreună, semn că Simona va beneficia de sprijinul celor doi pe tot parcursul turneului de la Melbourne.

Despre antrenorul care-i va fi alături pe parcursul întregului sezon competițional, liderul WTA nu se grăbește să-l numească. ”Am nevoie de un antrenor, dar pentru moment îmi voi asuma responsabilitatea să văd cum merge în următoarele trei-patru săptămâni”.

În ceea ce privește o posibilă colaborare cu Boris Becker, 51 de ani, Simona Halep a menționat, după ce a discutat cu fostul tenismen german la un eveniment organizat la București, la finele anului trecut: ”Boris a venit la București dintr-un motiv diferit și am fost fericită să-l văd, dar niciodată nu am discutat despre o colaborare”.

De luni, Simona Halep a intrat în a 63-a săptămână în care ocupă primul loc în topul Mondial al jucătoarelor profesioniste de tenis.


DISPREȚ! Primăria Gabrielei Firea, mai opacă decât cele din Londra, Berlin și Madrid! Singura instituție care nu explică pe ce cheltuiește banii cetățenilor pentru transportul urban

Citește mai multe despre Darren Cahill, Florin Segărceanu și Australian Open pe Libertatea.

Comentarii