Mergi direct la conținut »
Simona Halep e obosită după doar al doilea meci al anului! Ce va face la Australian Open?
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > Simona Halep e obosită după doar al doilea meci al anului! Ce va face la Australian Open?

Simona Halep e obosită după doar al doilea meci al anului! Ce va face la Australian Open?

Simona Halep e obosită după doar al doilea meci al anului! Ce va face la Australian Open, în condițiile în care s-a lăudat cu o pregătire fizic impecabilă în presezon?

De Daniel Conțescu,

Simona Halep, 25 de ani și locul 4 WTA, a fost eliminată surpinzător în turul secund de la Shenzhen, după ce a fost învinsă de Katerina Siniakova, locul 52 WTA, scor 6-3, 4-6, 7-5. În primul tur, Simona Halep trecuse cu emoții, în trei seturi, de Jelena Jankovici.

După meci, Halep a vorbit despre duelul cu cehaoica Siniakova și despre motivele pentru care nu a câștigat azi.

”Cred că ea a jucat foarte bine. E o jucătoare puternică, împotriva căreia nu am mai evoluat. A lovit cu putere, a servit bine şi a meritat să câştige azi. Mie nu mi-a mers jocul și nu l-am simţit. Totuși nu e o scuză asta. Ea a reuşit să fie mai puternică pe teren şi a câştigat.

Am fost puţin obosită fiindcă că este doar al doilea meci al anului. Încă nu mi-am intrat în ritm. Am avut o pauză de două luni şi e normal să am dificultăţi. 

O să îmi iau câteva zile libere, iar după aceea voi merge la Melbourne, pentru a mă antrena pentru Australian Open”, a declarat Halep la conferința de presă.

Australian Open, unde premiile vor fi la un nivel nemaiîtâlnit, începe pe 16 ianuarie, dar Simona Halep nu pare să fie într-o formă care să o recomande pentru câștigarea primul ei titlu de Mare Șlem din carieră. 

Close
Închide
  Close