Mergi direct la conținut »
Simona Halep s-a accidentat și a abandonat în primul set al meciului de la Wuhan
Tenis Libertatea > Sport > Tenis

Simona Halep s-a accidentat și a abandonat în primul set al meciului de la Wuhan

Simona Halep (27 de ani, 6 WTA) a abandonat în primul set al meciului disputat, miercuri dimineață, în optimile turneului Premier de la Wuhan cu jucătoarea kazahă Elena Rîbakina (20 ani, 50 WTA), campioana de anul acesta de la Bucureşti.

ACTUALIZARE miercuri, 25 septembrie. ”Este o accidentare la spate. Cred că sunt mai mulţi muşchi afectaţi, dar încă nu ştiu sigur până nu fac un control amănunţit. La 4-4, 0-30 la un backhand am simţit o durere ascuţită”, a declarat Simona Halep pentru WTA.

Întrebată dacă este vorba despre o recidivă a accidentării de anul trecut, suferită la Beijing, Simona a răspuns: „Încă nu ştiu clar. Pare un pic diferit, dar este în aceeaşi zonă.”

La scorul de 4-4, Simona a reușit cel mai frumos punct al întâlnirii, dar, cel mai probabil, cu prețul accidentării. Ea a reușit să trimită mingea în terenul Elenei cu un drive vole de senzație, care însă i-a provocat și o mișcare bruscă a șoldului. Din acel moment, Simo a simțit dureri și nu a mai jucat deloc la parametrii de până atunci..

ACTUALIZARE miercuri, 25 septembrie. SSimona n-a mai putut continua din cauza unor dureri lombare, astfel că a decis să pună stop în primul set al meciului cu Elena Rîbakina, la scorul de 4-5, 30-30, deși începuse foarte bine turneul din China.

Halep a debutat cu o victorie în turneul WTA de la Wuhan (China), dotat cu premii totale de 2,828 milioane dolari, 6-3, 6-2 cu cehoaica Barbora Strycova, marţi, în runda a doua a competiţiei.

Halep şi-a asigurat un cec de 29.695 dolari şi 105 puncte WTA, iar în

Rîbakina a dispus în turul secund de tunisianca Ons Jabeur (25 ani, 54 WTA) cu 6-1, 6-7 (3), 6-2.

Close
Închide
  Close