De Andreea Radu, Răzvan Mihalașcu,

IMAGINI DE LA EVENIMENT

Ceremonia pregătită de Primăria Constanța pentru Simona Halep a început la ora 17:00. Campioana de la Wimbledon a făcut turul orașului la bordul unui autobuz etajat în care s-au aflat mai mulți copii, dar și nepoțica Simonei.

Sute de oameni au ieșit pe străzi pentru a o întâmpina și ovaționa pe Simona Halep.

În timp ce Simona se îndrepta spre Piața Ovidiu, pentru a prezenta trofeul în fața mulțimii, dintr-un elicopter care survola zona au fost aruncate petale de flori.

Campioana de la Wimbledon a urcat pe scenă în jurul orei 17:45,
împreună cu nepoțica ei, în aplauzele a sute de oameni veniți să o întâmpine. Jucătoarea de tenis le-a prezentat oamenilor trofeul de la Wimbledon.

Promisiunea campioanei de la Wimbledon: o medalie olimpică

„E o zi specială pentru mine. Sunt foarte emoționată să văd că atâția oameni au venit să se uite la acest trofeu pentru care am muncit 20 și ceva de ani. Sunt multe persoane cărora vreau să le mulțumesc. Încep cu familia mea fără de care n-aș fi ajuns până aici. Nepoțica mea (n.r. Tania) e și ea pentru prima dată alături de mine”, le-a spus Halep miilor de oameni care au venit să o vadă.

Vin cu drag mereu în Constanța, va rămâne pentru totdeauna orașul meu de suflet. Avem un oraș deosebit. Sunt convinsă că avem și mulți turiști din toată țara și vă mulțumesc că ați venit. Nu prea mai vreau să plec de aici. Toți copiii trebuie să creadă în ei și să aibă curaj

Simona Halep

„Trebuie să fim buni și să împărțim bunătatea cu toți celor din jurul nostru. Emoțiile sunt foarte mari, dar sunt foarte diferite. Aici este cu totul și cu totul special. Vă mulțumesc că mi-ați oferit această ocazie”, a mai spus Campioana de la Wimbledon.

Simona Halep le-a făcut și o promisiune constănțenilor: la anul, va aduce o medalie olimpică.

Obiectivul meu principal acum este olimpiada și îmi doresc acum o medalie. Indiferent ce culoare

Simona Halep a vorbit despre bucuria câștigării turneului de tenis de la Wimbledon.

Este un sentiment special pentru că acolo s-a format tenisul. Este un turneu foarte diferit. Sincer, nu am crezut că voi câștiga pentru că era iarbă. Mama mea a visat mai mult la trofeu. Va rămâne cel mai special trofeu.

Jucătoarea de tenis a spus că urmează să meargă într-o caravană prin țară pentru a descoperi tinere talente la tenis.

„Este un proiect împreună cu Federația Română de Tenis. Ne-am gândit să mergem prin țară să găsim copilași ca să joace tenis. Trebuie să îi susținem pentru că tenisul este un sport costisitor”.

Pe scenă au urcat foștii antrenori de tenis ai Simonei, Nicușor Ene și Radu Popescu, precum și directorul liceului sportiv din Constanța.

La finalul ceremoniei, Simona Halep s-a fotografiat cu un grup de copii care au urcat pe scenă. Finalul evenimentului a fost marcat cu melodia „We will rock you” a trupei Queen.

Miercuri, noua campioană de la Wimbledon, a prezentat pe Arena Națională trofeul cucerit pe iarba londoneză. La evenimentul organizat de Primăria Capitalei au participat circa 30.000 de fani.

Fotograife principală: Inquam Photos / Daniel Stoenciu

Citeşte şi:

Andra a cântat gratis pentru Simona Halep și a avut la dispoziție doar câteva ore pentru a repeta imnul

VIDEO | Simona Halep a primit joi Ordinul „Crucea Patriarhală”. Patriarhul Daniel: „E pentru mulţi tineri un simbol al speranţei”

L’Equipe, despre ceremonia dedicată Simonei Halep după câștigarea turneului de la Wimbledon: „A fost primită ca un star rock”

În 2005 mergea la "Din Dragoste", după ce își înșelase soțul cu 2 bărbați. Uluitor ce s-a aflat acum, după 14 ani VIDEO
GSP.RO

În 2005 mergea la "Din Dragoste", după ce își înșelase soțul cu 2 bărbați. Uluitor ce s-a aflat acum, după 14 ani VIDEO

Florin Busuioc explică de ce și-a părăsit primul copil. 'Visul meu se împiedica de...'
Unica.ro

Florin Busuioc explică de ce și-a părăsit primul copil. 'Visul meu se împiedica de...'

Vedeta de la noi are un trecut controversat, dar acum a luat-o pe calea bisericii! Înainte era sexy, acum s-a îngrășat, dar nu-i pasă!
Viva.ro

Vedeta de la noi are un trecut controversat, dar acum a luat-o pe calea bisericii! Înainte era sexy, acum s-a îngrășat, dar nu-i pasă!