Mergi direct la conținut »
Simona Halep, lăudată în presa internațională: ”De neprețuit!”
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > Simona Halep, lăudată în presa internațională: ”De neprețuit!”

Simona Halep, lăudată în presa internațională: ”De neprețuit!”

Simona Halep, lăudată în presa internațională: ”De neprețuit!”.

De Ciprian Iana,

Presa internațională este la picioarele Simonei Halep, după succesul epic din semifinale de la Australian Open cu Angelique Kerber.

”Simona Halep a învins-o pe Kerber într-un meci entuziasmant pentru a ajunge în prima sa finală la Australian Open. Angelique Kerber a părăsit arena Rod Laver în aplauzele spectatorilor, în timp ce Halep s-a aşezat pe scaun cu mâinile şi cu picioarele tremurânde, după ce a dat totul”, a notat BBC.

”De nepreţuit! Un meci ca o călătorie cu rollercoaster-ul. Ambele jucătoare au avut mingi de meci înainte ca Halep să câştige la a patra şansă de meci, după un set captivant de 69 de minute”, a scris site-ul WTA.

Asta în timp ce L Equipe a notat: ”Duelul dintre actualul număr 1 mondial şi predecesoarea sa şi-a respectat toate promisiunile. După 2 ore şi 22 de minute de luptă intensă, cu scenarii diverse şi marcate de lovituri halucinante, Simona Halep a făcut ca ierarhia să se respecte”.

Simona Halep va juca sâmbătă, de la 10.30, finala la Australian Open

Despre finala Simona Halep – Caroline Wozniacki, Aargauerzeitung.ch a remarcat: ” Premieră în finala de la Australian Open, unde Halep o va întâlni pe Wozniacki. Niciuna n-a câştigat până acum vreun Mare Șlem”.

Finala feminină de simplu de la Australian Open dintre Simona Halep și Caroline Wozniacki va avea loc sâmbătă, cu începere de la ora 10.30.


CITEȘTE ȘI: Cum este glezna Simonei Halep: ”Acum piciorul drept e mai rău” / VIDEO

Close
Închide
  Close