Mergi direct la conținut »
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > Din Dubai, Simona Halep le-a transmis fanilor ei îndrăgostiți un mesaj de Valentine's Day. O face zâmbind, dintr-o fotografie în care apare alături de Garbine Muguruza, autoarea afirmației: ”Noi, fetele, ne urâm între noi. La propriu. Cine spune altceva, minte!” / FOTO

Din Dubai, Simona Halep le-a transmis fanilor ei îndrăgostiți un mesaj de Valentine’s Day. O face zâmbind, dintr-o fotografie în care apare alături de Garbine Muguruza, autoarea afirmației: ”Noi, fetele, ne urâm între noi. La propriu. Cine spune altceva, minte!” / FOTO

[gallery ids="1333035,1333036,1333037,1333038"]

Simona Halep le-a transmis din Dubai un mesaj îndrăgostiților, de Valentine’s Day. A făcut-o la ”simplu”, dar și împreună cu celelalte favorite ale turneului din capitala Emiratelor Arabe Unite.

”Happy Valentine’s day! Va ureaza Simona din Dubai si…… nu uitati sa zambiti!”, a transmis campioana românilor pe o rețea de socializare.

valentines

Favoritele WTA de la turneul din Dubai, Simona Halep, Garbine Muguruza, Petra Kvitova si Carla Suarez Navarro, vă urează să aveți o zi plină de iubire!

”Happy Valentine’s day, from Dubai with love!”, au transmis protagonistele competiției care începe luni pe twitter-ul turneului.

Muguruza este jucătoarea care, la finalul anului trecut, declara:

”În tenis este foarte dificil să existe prietenie între fete. Suntem foarte competitive și petrecem foarte mult timp călătorind, în ziua următoare poți juca împotriva altei fete.

Pentru băieți este mai ușor, dar noi, fetele, ne urâm între noi. La propriu. Cine spune altceva, minte. Chiar și dacă vorbim de lucruri specifice fetelor. Ne analizăm una pe cealaltă și spunem «Eu am unghii mai frumoase».

Trebuia să fie spus. Este o diferență incredibilă între noi și băieți, care sunt foarte prietenoși. Când participăm la evenimente, eu nu vorbesc cu nimeni”.

Simona Halep va juca în turul 2 la Dubai cu învingătoarea din meciul Ana Ivanovici (numărul 20 WTA) – Daria Gavrilova (numărul 33 WTA). Turneul începe luni. Campioana românilor s-a antrenat, duminică, împreună cu Jelena Jankovic.

12745560_1078579118860154_1618516705331037160_n

Svetlana Kuznețova, jucătoare pe care Simona Halep o poate întâlni în sferturi, le-a făcut, la rândul ei, cadou fanilor săi o imagine inedită, pe instagram, în care și-a dezvăluit un mic secret intim. Un tatuaj cu zeul dragostei, Cupidon, lângă inimă.

Kuznetova

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close