Halep a fost propusă cu un punct reuşit în meciul cu Agnieszka Radwanska, în turul al treilea la Miami. Românca a reuşit să ajungă la o scurtă pusă de poloneză şi a trimis peste fileu, în diagonală, surprinzând-o pe aceasta, la scorul de 6-3, 2-6, 40-0.

Radwanska s-a impus în cele din urmă cu 3-6, 6-2, 6-3.

Halep figurează şi cu o fază în care eroină este jucătoarea americană Caroline Dolehide, în meciul din turul al doilea de la Indian Wells, la scorul de 5-1, 40-0, cu un passing reuşit de americancă. Halep a învins atunci cu 1-6, 7-6 (3), 6-2.

Celelalte trei jucătoare nominalizate sunt japoneza Naomi Osaka (cu fază din meciul său cu Maria Şarapova), daneza Caroline Wozniacki (cu meciul contra jucătoarei portoricane Monica Puig) şi germanca Angelique Kerber (lovitură din partida cu chinezoaica Yafan Wang).

Internauţii pot vota favorita pe site-ul WTA până joi, iar câştigătoarea va fi anunţată joi 6 aprilie.

Cele două titluri de ”WTA Shot of the Month” din 2018 au fost câştigate de Agnieszka Radwanska (ianuarie) şi Maria Şarapova (februarie).

Simona Halep a început antrenamentele pe zgură la București. Prima competiţie la care va participa Simona va fi meciul de Fed Cup dintre România şi Elveţia, care va avea loc peste trei săptămâni, la Cluj. Apoi, va juca la Stuttgart, Madrid, Roma şi Roland Garros. Per total, în această perioadă de zgură, Simona are de apărat 3.070 de puncte.

#nicetobehome #myfavplace #stejarii @stejariicountryclub ❤️

A post shared by Simona Halep (@simonahalep) on


Citește și: EXCLUSIV/ Dida Drăgan va primi ”Premiul de excelență”. Își va dona onorariul, ca reacție la zvonurile că ar fi falită

Îl mai recunoașteți? Cum arată acum un celebru milionar român, după operații estetice și efecte speciale :D
GSP.RO

Îl mai recunoașteți? Cum arată acum un celebru milionar român, după operații estetice și efecte speciale :D

Horoscop 15 decembrie 2019. Gemenii pot ieși din rutina propriilor temeri
HOROSCOP

Horoscop 15 decembrie 2019. Gemenii pot ieși din rutina propriilor temeri