Mergi direct la conținut »
Cum explică Simona Halep eşecul din semifinala cu Eugenie Bouchard
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > Cum explică Simona Halep eşecul din semifinala cu Eugenie Bouchard

Cum explică Simona Halep eşecul din semifinala cu Eugenie Bouchard

Simona Halep a ratat calificarea în finala turneului de tenis de la Wimbledon, după ce a fost învinsă de canadianca Eugenie Bouchard, 7-6, 6-2. Simona consideră că nu putea câştiga partida, în condiţiile accidentării la gleznă.

„Mi-am sucit glezna şi apoi a fost dificil să mai continuu. Pe moment am simţit o mare durere, dar, în timp, a mai trecut. Oricum, nu am putut să împing în picioare. După accidentare, primul serviciu a fost mult mai slab. În tie-break am servit bine până la 3-2,  apoi ea a avut puţină şansă, a ajutat-o şi banda fileului. Bouchard apoi a jucat foarte bine. Tie-break-ul a fost momentul cheie al partidei, după ce l-am pierdut nu am mai putut să mă concentrez. Bouchard a fost avantajată de suprafaţa de joc. A putut să stea în spatele terenului şi să lovească puternic şi rapid, mai ales că a avut şi încredere. Este o foarte bună jucătoare şi în curând va ajunge foarte sus”, a declarat Halep la Digi Sport.

Aceasta crede că un rol foarte important l-a avut timpul scurt de refacere după Roland Garros. „Am dat tot ce am putut, dar în al doilea set mi-am pierdut energia şi nu cred că aş fi putut câştiga acest meci. Acest lucru s-a întâmplat şi pentru că sunt puţin obosită. După turul trei, am resimţit nişte dureri musculare, iar după Roland Garros am avut puţin timp de recuperare. Dar sunt bucuroasă că am reuşit cea mai bună performanţă a mea la Wimbledon. Nu pot fi tristă”, a încheiat Simona.

Close
Închide
  Close