13 Sep. 2017 14:52

Simona Halep are o inimă mare: ”Gesturile simple sunt cele care contează cel mai mult”

Distribuie

Simona Halep are o inimă mare: ”Gesturile simple sunt cele care contează cel mai mult”. Jucătoarea de tenis s-a alăturat unei campanii umanitare, pentru un om bătut de soartă.

Simona Halep s-a alăturat şi ea campaniei „Alături de Imre Janko”, demarată în sprijinul antrenorului echipei de fotbal CS Junior Brașov care şi-a pierdut un picior în urma unui grav accident rutier suferit pe centura ocolitoare a Constanţei.

 „Ca sportiv de performanţă, ştiu cât de importantă este susţinerea, iar gesturile simple sunt cele care contează cel mai mult, îţi dau curajul să continui. Sper să se alăture cât mai mulţi români acestei cauze”, a fost mesajul de susţinere al locului 2 WTA pentru antrenor, postat pe pagina de Facebook a lui Florin Milăşan, un prieten foarte bun al lui Janko, cel care a şi lansat campania umanitară.

Simona Halep are o inimă mare: „Cu drag pentru Imre”

Milăşan a postat şi o poză pe twitter cu un tricou purtat de Simona Halep, cu autograful său şi mesajul „Cu drag pentru Imre”.

Tragedia s-a produs pe 3 august 2017, pe centura ocolitoare a Constanţei (pe sensul de mers Ovidiu – Agigea, între autostrada A2 şi DN39). Aflat la volan, Imre Janko a pierdut controlul mașinii şi a izbit un parapet metalic, care s-a desprins şi a străpuns autoturismul, retezând picioarele şoferului şi ale soţiei, aflate pe scaunul din dreapta.

Soţia lui Imre Janko, Elena, nu a mai putut fi salvată şi a decedat la Spitalul Județean Constanța.

Copilul soților Janko, în vârstă de şase ani, aflat pe bancheta din spate, a scăpat cu răni uşoare şi a fost externat la câteva zile după accident.

Pe pagina de Facebook Club Sportiv Junior Brasov se află în plină desfășurare licitații deschise, cu tricouri de fotbal purtate de fostul internațional, Ionel Ganea, la Stuttgart şi FC Brașov.

Cei care doresc să-l ajute pe Imre Janko pot dona în conturile familiei, deschise la BRD pe numele Janko Zamfirita.

Lei: RO29BRDE080SV62002720800

Euro: RO73BRDE080SV62002810800

CITEȘTE ȘI: 

EXCLUSIV/ Prețul divorțului lui Marcel Toader de Maria Constantin. Afaceristul a cerut 20.000 de euro ca să spună tot

Loading...
Comentarii