MENIU CAUTĂ
24 Mai. 2018 16:55

Simona Halep, pe coperta ghidului media WTA. Simo are consacrate 12 pagini / FOTO în articol

Distribuie

Simona Halep, pe coperta ghidului media WTA. Simo are consacrate 12 pagini.

În calitatea sa denumăr 1 mondial, Simona Halep are anul acesta onoarea coperții ghidului media WTA, distribuit presei la fiecare competiție. Pe coperta ghidului ATP tronează Rafael Nadal.

Numărul pe luna iunie al revistei „Tennis Magazine' îi consacră Simonei 12 pagini. Reportaj la „Stejarii Country Club', unde Simona trăiește și se antrenează atunci când se află în țară și un interviu, sub titlul „Simona Halep, războinica cu o inimă plină de tandrețe'!

Simona Halep, 29 de săptămâni pe locul 1 WTA

Aflată de 29 de săptămâni pe primul loc în topul jucătoarelor profesioniste de tenis, Simona Halep își va afla, joi seara, adversara din primul tur de la Roland Garros.

Pentru a se menține pe primul loc în topul mondial, Simona Halep trebuie să câștige turneul de la Paris. Ar fi, totodată, primul turneu de Mare Șlem cucerit de sportiva orginară din Constanța.

Simona Halep ar mai putea rămâne lider WTA și dacă pierde finala, dar, în acest caz, trebuie ca Wozniacki să nu treacă de sferturi, iar Muguruza să nu se impună la Paris.

De asemenea, Simona Halep poate rămâne în fruntea topului WTA și dacă se oprește în semifinale, însă calculele sunt mai complexe. Astfel, în această situație, Svitolina nu trebuie să câștige turneul, Muguruza se oprește în semifinale, iar Wozniaki pierde în optimi. 


GALERIE FOTO/ Imagini de colecție de la prima petrecere a revistei VIVA! Cum arătau vedetele în anul 1999

Citește mai multe despre Simona Halep, copertă și Roland Garros pe Libertatea.

Comentarii