MENIU CAUTĂ
12 Oct. 2018 11:08

I-au trecut durerile miraculos: Simona Halep a plecat la turneul de tenis de la Moscova! ”Sunt destul de ok. Sunt hotărâtă să joc”

Distribuie

Simona Halep a plecat vineri dimineaţă spre Moscova, ultimul turneu înainte de WTA Finals Singapore. Liderul WTA 27 de ani, a pregătit turneul de la Moscova (15-20 octombrie) la Izvorani.

Simona a intrat în sală centrului olimpic, pentru a fi în formă la ultimele două competiții pe care le va disputa în 2018, care vor culmina cu Turneul Campioanelor de la Singapore (21-28 octombrie).

Simona a învins, se pare, hernia de disc care i-a dat dureri la turneele WTA de la Wuhan și de la Beijing, după ședințele de fizioterapie efectuate cu succes la clinica bucureșteană Kinetic Sport Medicine.

Obiectivul este să fac maximum, în condițiile în care mă aflu e greu acest lucru, dar obiectivul principal este să rămân pe locul 1. M-am antrenat trei zile, am făcut pregătire fizică în sală, sunt destul de ok, dar nu știu cum o să fiu la meciul oficial. Eu plec cu încredere și plec hotărâtă să joc. Nu a fost o perioadă ușoară pentru că o accidentare la spate este destul de periculoasă și am fost îngrijorată, însă sunt normale pentru acest sport. Încerc să rămân pozitivă, să rămân încrezătoare și cu exerciții, cu tratament o să fiu bine” – Simona Halep

”Dacă nu o să am dureri, o să joc 100% pentru că îmi doresc să fie al cincilea an bun la Singapore”;

”Fac exerciţii pe care trebuie să le fac zi de zi de acum încolo pentru coloană. Sunt destul de OK, însă nu ştiu cum va fi la un meci oficial. Eu plec cu încredere şi hotărâtă să joc la Moscova”.

 

Simona Halep a lucrat sub supravegherea preparatorului fizic Teo Cercel, antrenorul australian Darren Cahill nefiind prezent în România, și în compania unui sparring-partener. La ședintețe de pregătire de la Izvorani a asistat și nepoțica Tania.

 

Citește mai multe despre hernie de disc pe Libertatea.

Comentarii