A fost cel mai bun meci al Simonei Halep la Melbourne, decis doar într-o oră și 19 minute de joc.

”Sunt pregătită, dau tot ce pot pentru a câștiga, sunt foarte fericită că sunt în a doua săptămână la Melbourne. În trecut eram obsedată de tenis, acum m-am schimbat, am învățat să mă relaxez. Când am o zi liberă mă bucur de ea, mă relaxez. Când am un meci, atunci mă resetez”, a declarat, după meci, la Eurosport, Simona Halep.

Întrebată ce va face în ziua liberă, Simona Halep a răspuns: ”Nu pot să-ți spun ce strategie am pentru ziua liberă. Nu e nimic special”.

În ceea ce privește faptul că s-au înregistrat surprize la Australian Open, fiind eliminate, printre altele, Serena Williams, Karolina Pliskova și Naomi Osaka, Simona Halep a spus: ” Nu mă concentrez pe alte jucătoare, mă gândesc doar la ce fac eu, știu că la acest nivel fiecare meci este important, eu trebuie să-mi execut planul de joc atunci când intru pe teren, asta știu cu siguranță. Mă bucur că pot juca în fața acestui public special, mă simt foarte bine aici

Pentru calificarea în optimile de finală de la Australian Open, Simona Halep a primit 240 de puncte în clasamentul WTA și suma de 300.000 de dolari australieni.

În optimi, Simona se va duela cu învingătoarea partidei dintre Elise Mertens (17 WTA şi cap de serie numărul 16) și Catherine Bellis (600 WTA).

O dată cu eliminarea de la Australian Open a jucătoarei Karolina Pliskova, Simona Halep va urca pe locul 2 al ierarhiei WTA.

Citeşte şi:

Simona Halep s-a calificat în optimi la Australian Open după ce a bătut-o fără probleme pe Yulia Putintseva 6-1, 6-4

Echipa feminină de tenis de masă a României s-a calificat la Jocurile Olimpice 2020 de la Tokyo

Cotele la pariuri pentru câștigarea Australian Open. Simona Halep e în top

Ordonanța militară 4. Ce se va monta la toate intrările în blocuri începând cu 31 martie
GSP.RO

Ordonanța militară 4. Ce se va monta la toate intrările în blocuri începând cu 31 martie

Horoscop 30 martie 2020. Berbecii trebuie să țină cont de prieteni
HOROSCOP

Horoscop 30 martie 2020. Berbecii trebuie să țină cont de prieteni