Mergi direct la conținut »
Simona Halep revine luni la antrenamente. Anunțul făcut de Florin Segărceanu în privința participării sportivei la meciul de Fed Cup cu Canada
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > Simona Halep revine luni la antrenamente. Anunțul făcut de Florin Segărceanu în privința participării sportivei la meciul de Fed Cup cu Canada

Simona Halep revine luni la antrenamente. Anunțul făcut de Florin Segărceanu în privința participării sportivei la meciul de Fed Cup cu Canada

Simona Halep revine luni la antrenamente. Anunțul făcut de Florin Segărceanu în privința participării sportivei la meciul de Fed Cup cu Canada.

De Daniel Conțescu,

Simona Halep a fost premiată la ”Gala Trofeelor Alexandrion”, desfășurată în această seară. Premiul în bani, trofeul și diploma au fost ridicate, în numele Simonei, de Florin Segărceanu, noul căpitan nejucător al echipei de Fed Cup.

”Simona Halep este în perioada de recuperare. Are probleme la gleznă. Vorbesc cu ea cel puțin o dată pe zi. Ne «semesuim». Simona și-a luat câteva zile libere, a plecat acasă, la Constanța. Duminică seară va reveni în București, iar luni speră să poată face primul antrenament. Oricum, va merge cu noi, marți, la Cluj”, a declarat, urcat pe scenă, Segărceanu.

România înfruntă Canada, în Grupa Mondială II la sfârșitul săptămânii viitoare, pe 10 și pe 11 februarie. Simona Halep, locul 2 WTA, s-a întors luni în țară, venind de la Australian Open, unde a pierdut finala de simplu.

Sportiva a acuzat probleme medicale pe toată durata turneului, acestea acutizându-se în finala epuizantă contra danezei Caroline Wozniacki. 

Sunt șanse mici ca Halep să joace contra Canadei, însă va face deplasarea la Cluj, pentru a asigura ”rețeta” confruntării, iar lumea să vină la sală.

Close
Închide
  Close