Mergi direct la conținut »
Simona Halep, salvată de Darren Cahill: ”M-a ajutat și probabil să-l mai chem, ca să-mi recapăt încrederea total!”
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > Simona Halep, salvată de Darren Cahill: ”M-a ajutat și probabil să-l mai chem, ca să-mi recapăt încrederea total!”

Simona Halep, salvată de Darren Cahill: ”M-a ajutat și probabil să-l mai chem, ca să-mi recapăt încrederea total!”

Simona Halep, salvată de Darren Cahill: ”M-a ajutat și probabil să-l mai chem, ca să-mi recapăt încrederea total!”.

De Ciprian Iana,

Simona Halep s-a calificat în optimile de finală de la Cincinnati, după ce a trecut de Tylor Townsend 6-4, 6-1.

A fost o partidă destul de dificilă pentru Simona, motiv pentru care sportiva clasată pe locul 2 WTA a apelat la sfaturile antrenorului Darren Cahill.

„Nu a fost deloc ușor, nu am jucat niciodată contra ei și nu prea știam cum vine mingea. Efectul ei de stângace a fost un pic dificil la început”, a declarat Simona Halep la DigiSport.

Sportiva a adăugat: ”Am început meciul destul de greu, am greșit din nou multe mingi, dar după aceea, după ce a venit Darren, am încercat să stau pe ideea lui, pe ce mi-a zis în teren și a mers foarte bine de atunci”.

Simona Halep a conchis: „După ultimul meci pot să zic că mi-a scăzut un pic încrederea. Chiar a trebuit să-l chem astăzi pe Darren, de aceea am făcut-o, de două ori. M-a ajutat și probabil o să-l mai chem turneul acesta, ca să-mi recapăt încrederea total”.

Simona Halep, salvată de Darren Cahill, va juca în ”optimi”, la Cincinati

În urma victoriei de la Cincinnati, Simona Halep a obținut 29.100 de dolari și 105 puncte WTA. În ”optimi”, Simona Halep o va întâlni pe învingătoarea din meciul Anastasija Sevastova – Roberta Vinci.

CITEȘTE ȘI: De ce s-a rupt lanțul de iubire la Dinamo! Negoiță a câștigat ”războiul” cu Contra: l-a dat afară pe Albin! | EXCLUSIV

Close
Închide
  Close