MENIU CAUTĂ

Simona Halep se plânge, după tragerea la sorți de la US Open. Ce anume o face, totuși, optimistă

Distribuie

Simona Halep se plânge, după tragerea la sorți de la US Open. Ce anume o face, totuși, optimistă. Luni, va intra pe terenul ”Louis Armstrong”, pentru jocul din primul tur.

Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) a avut un discurs afectat, la conferința de presă de dinaintea turneului de la US Open. Jucătoarea noastră se așteaptă la un duel extrem de complicat cu Kaia Kanepi și vorbește despre șansele sale de a se impune la Flushing Meadows.

Liderul mondial va evolua în primul tur împotriva estonei Kaia Kanepi (33 de ani, 44 WTA). Partida va avea loc luni, la ora României 18:00, pe a doua arenă a turneului, „Louis Armstrong”. Meciul va fi la Eurosport și liveTEXT pe GSP.ro.
„Desigur, e o tragerea foarte grea pentru mine. Anul trecut am pierdut în prima rundă, deci nu poate fi mai rău de atât. Mă simt încrezătoare, cred că am jocul necesar pentru a câştiga în faţa ei, dar e foarte periculoasă. Da, e foarte dificil, o tragere la sorţi foarte grea. Va fi o adevărată provocare.

Pot spune că am o mare şansă la acest turneu, dar e greu de spus că eu sunt favorită, chiar dacă sunt prima în lume. Toată lumea joacă la cel mai bun nivel. Fiecare meci e foarte dificil. Mă gândesc doar la primul meci. Dacă-l voi câştiga, mă voi concentra pe următorul şi tot aşa”.

Simona a vorbit despre schimbarea sa de atitudine după ce a câștigat primul trofeu de Mare Șlem, anul acesta la Roland Garros.

„Nu mai simt presiunea, ceva s-a schimbat înăuntrul meu. Sunt mult mai relaxată. Aveam două vise: să ajung numărul unu şi să câştig un Mare Şlem. Întotdeauna am spus că nu eşti un număr unu adevărat dacă nu câştigi şi un trofeu major.

După Roland Garros, chiar am început să cred că sunt numărul unu real. Atunci când crainicul te anunţă ca număr unu şi câştigătoare la Roland Garros e un moment foarte special şi foarte drăguţ. Dar atunci când începi meciul uiţi că eşti numărul unu şi de titlurile din palmares. Ai doar lupta care te aşteaptă şi trebuie să lupţi, deci asta şi fac!”, a spus Simona la conferința de presă premergătoare startului turneului.

Citește mai multe despre Simona Halep și luni pe Libertatea.

Comentarii