De Ciprian Iana,

De două zile, sportiva din Constanța și-a mutat ”comandamentul general” în Australia, țară devastată de incendii nimicitoare.

Mai precis, Simona Halep se pregătește în Adelaide, orașul de baștină al antrenorului ei australian, Darren Cahill, 53 de ani.

Din Adelaide, departe parcă de ”lumea dezlănțuită” , Simona Halep a postat, luni, pe Facebook o fotografie cu ea împreună cu Darren Cahill.

Deasupra fotografiei cu cei doi zâmbind, Simo a scris mesajul: ”Renunire în Adelaide. Ne simțim minunat să ne întoarcem în acest loc special”.

Foto: Simona Halep – Facebook

La sosirea în Australia, Simona Halep a declarat: „Sunt încântată să fiu din nou la Adelaide, Abia aştept să joc primul meci la turneu dar şi să vizitez oraşul”.

Simona Halep va debuta în 2020 în turneul de la Adelaide, competiție care va avea loc între 13 și 18 ianuarie.

După Adelaide, Simona Halep se va ”muta” la Melbourne, acolo unde, între 20 ianuarie și 2 februarie, se va disputa Australian Open, primul turneu de Mare Șlem al anului.

Peste 7 milioane de hectare de vegetaţie au ars în ultimele săptămâni în Australia, statele cele mai afectate fiind statele New South Wales, Victoria şi Queensland.

Din septembrie anul trecut cel puţin 24 de persoane şi-au pierdut viaţa, alte zeci sunt date dispărute şi peste 1.300 de case au fost distruse.

Citeşte şi:

Cadavrele a mii de animale, pe marginea șoselei. Imagini terifiante din Australia

Imagini apocaliptice cu incendiile din Australia, surprinse din cabina unui avion

Meciurile de tenis de la Australian Open ar putea fi suspendate: ”Monitorizăm în timp real calitatea aerului”

Mike Tyson a dezvăluit după 30 de ani singura bătaie pe care a avut-o în pușcărie: „Cineva fusese înjunghiat, eram iritat”
GSP.RO

Mike Tyson a dezvăluit după 30 de ani singura bătaie pe care a avut-o în pușcărie: „Cineva fusese înjunghiat, eram iritat”

Horoscop 21 ianuarie 2020. Peștii se găsesc dominați de gânduri negre
HOROSCOP

Horoscop 21 ianuarie 2020. Peștii se găsesc dominați de gânduri negre