Mergi direct la conținut »
Decizie grea pentru Simona  Halep: face nunta la București sau la Constanța? ”O să fiu prezent oriunde și o să-i compun un cântec nou” promite Hrista Lupci, rapsodul aromânilor
Tenis Libertatea > Sport > Tenis > Decizie grea pentru Simona Halep: face nunta la București sau la Constanța? ”O să fiu prezent oriunde și o să-i compun un cântec nou” promite Hrista Lupci, rapsodul aromânilor

Decizie grea pentru Simona Halep: face nunta la București sau la Constanța? ”O să fiu prezent oriunde și o să-i compun un cântec nou” promite Hrista Lupci, rapsodul aromânilor

De curând, în secret, Simona Halep (28 de ani) ar fi fost cerută în căsătorie de Toni Iuruc, 40 de ani, iubitul cu care s-a afișat încă din această vară. Simona ar fi spus deja ”Da”, iar marele eveniment ar urma să aibă loc, potrivit site-ului wowbiz.ro, anul viitor, în septembrie, după ce jucătoarea de tenis va participa la US Open 2020.

De Mihai Toma,

Astă-vară, după ce a petrecut cu iubitul ei o vacanță în insula Santorini, gândurile de a-și oficializa relația în fața ofițerului de Stare Civilă îi dădea deja târcoale. Halep creiona nunta ei de vis.

Simona Halep, alături de Toni Iuruc

Nunta aș vrea să fie în România. Nu știu dacă aici, la mare, în Constanța, sau în altă parte. N-aş vrea să visez ceva şi să nu-mi iasă, dar aş vrea să am alături cât mai mulţi oameni, familia şi prietenii.

Simona Halep

Libertatea a aflat că evenimentul ar urma să aibă loc la restaurantul Colonadelor, din Constanța, condus de un prieten al familiei Halep. Există, însă, și varianta ca evenimentul să aibă loc în București, la Stejarii Country Club.

După ce mă voi retrage din tenis, îmi doresc foarte mult o familie și să mă dedic total copiilor mei. Sper să am copii. Mă voi ocupa de ei să facă un sport, dacă vor. Dacă nu, o să-i susțin în totalitatea în tot ceea ce vor ei să facă. Viața mea o să fie împlinită și după tenis

Simona Halep, anul trecut, într-o conferință de presă:

Rapsodul aromânilor

De asemenea, e sigur că la marele eveniment va cânta Hrista Lupci, 70 de ani, unul dintre cei mai cunoscuţi rapsozi din comunitatea aromânilor. Acesta i-a compus şi i-a cântat o melodie Simonei încă de când aceasta avea 12 ani.

“Fetiţa tocmai câştigase câteva turnee în Italia”, îşi amintea acesta pentru Libertatea, anul trecut.

Mă cunoşteam cu părinţii ei, tatăl m-a rugat să-i facun refren. Asta a fost ambiţia lui Stere, fotbalist bun pe care nu l-au mai lăsat părinţii la sport. A vrut ca unul dintre copiii lui să devină mare sportiv. Şi a reuşit… Eu cântasem şi pentru Dan Coe, acum 40 de ani, şi pentru Hagi. În 1994, i-am scris un text exact în ziua meciului cu Argentina, de la Cupa Mondială. Cântam pentru el la un concert. Prestaţia «Regelui» am văzut-o în reluare

Hrista Lupci, pentru Libertatea:

Hrista Lupci: „Nu vreau să ratez evenimentul”

Piesa pentru Simona încă i se mai cere la petreceri: ”Chiar Simonei i-am cântat-o, la petreceri de nuntă sau de botez. Acum, poate am inspiraţie să mai fac o piesă”.

Cum a câștigat o patroană de pensiune un contract de aproape 2 milioane de euro cu Spitalul Județean Suceava
Recomandări

Cum a câștigat o patroană de pensiune un contract de aproape 2 milioane de euro cu Spitalul Județean Suceava

 

Libertatea: Maestre, ce faceți, vă pregătiți de nuntă?
Hrista Lupci: A Simonei? Am auzit și eu ceva, dar nu pot să confirm, nici să infirm!

Dar ceva pregățiți, nu?
De fiecare dată, când familia Halep m-a chemat la evenimente, am spus prezent! Sunt prieten foarte bun cu Stere, tatăl Simonei. Acum, e și vârsta, merg mai rar la evenimente, dar, vă dați seama, nu am cum să ratez așa ceva.

„Cântic ti Simona Halep” vi s-a mai cerut?
O cânt și i-o cânt Simonei de fiecare dată când am ocazia. La nunta fratelui ei, Nicu, și la botezul fetiței lui, Tania, s-a rupt ringul pe melodie Am cântat-o împreună cu Simona, pe scenă.

Aceasta e mai veche…
Am compus și o piesă mai nouă, prin 2017, când a devenit numărul 1 în lume, o puteți găsi pe internet. Și încă una, pentru prezența ei în Fed Cup.

Cum vă vin ideile pentru versuri?
E, am și eu consultanții mei. Acum, să vedem, ce ar dori familia, ce va fi

„Cântic ti Simona Halep” („Cântec pentru Simona”)

Armânlu a nostru, soi di aslan (Aromânii noştri cu inimi de leu)/
Îlu-avum pi Gica Hagi capitan (L-au avut pe Gică Hagi căpitan)/
Îlu-avum pi marili Gaţu Cristian (L-au avut şi pe marele Cristi Gaţu)/
Îlu-avem pi Ianis Zicu ca dailean (Şi-l avem şi pe frumosul tânăr Zicu)/
Ş-Halep Simona ţi yini nâpoi (Şi din urmă vine Simona Halep)/
Tu soia armâneascâ ma işi Unâ lilici tora fitrusi (A răsărit o floare în neamul armânesc)/
Halep Simona, nicâ featâ armânâ (Mică fetiţă Simona Halep)/
Ţi s-amintă cu racheta tu mânâ (S-a născut cu racheta în mână)

VIDEO | Doi medici din Suceava au avut curaj să denunțe politizarea înainte de dezastru: ”Spitalul ăsta e transformat în afacere. A lui Flutur, a lui Rîmbu și alții. Afacere de partid”
Recomandări

VIDEO | Doi medici din Suceava au avut curaj să denunțe politizarea înainte de dezastru: ”Spitalul ăsta e transformat în afacere. A lui Flutur, a lui Rîmbu și alții. Afacere de partid”

 

Traducere: daimadeadun.wordpress.com

La 31 de ani, trup și suflet pentru familie!

În 2018, Simona anunța că mai practica tenisul încă maximum 4 ani de aici înainte și că oricum ”nu mai mă văd jucând la 35 de ani”. Asta înseamnă că la maximum 31 de ani, sportiva din Constanța va renunța la carieră pentru a se dedica ”trup și suflet” familiei.

Un militar care conduce starea de urgență se revoltă: “Nu mai tac. E vorba de viața oamenilor, nu de o pivniță inundată”
Recomandări

Un militar care conduce starea de urgență se revoltă: “Nu mai tac. E vorba de viața oamenilor, nu de o pivniță inundată”

 

Toni Iuruc este un machedon miliardar. Deține 6 firme, dintre care una de publicitate. Iuruc i-a făcut campanie electorală lui Sorin Oprescu, fost primar al Capitalei, în 2008.

Tradiția machedonilor este să se căsătorească între ei. Este motivul pentru care familia Simonei acceptă greu un ”intrus”. Nu este cazul lui Iuruc.

”Sunt mult mai relaxată, mult mai sociabilă în viaţa de zi cu zi. Am un iubit, o relaţie normală, mă simt bine. Dar aş vrea să păstrez pentru intimitatea mea acest lucru. Iubirea şi tenisul se pot completa şi cred că le poţi avea pe amândouă, dar cred că viaţa personală este cea mai importantă. Am un iubit şi nu aş sacrifica familia pentru tenis

Simona Halep, la TVR1:

Poveste de dragoste descoperită în iulie

Simona și Toni s-au afișat fără rețineri în iulie

Simona și Toni au fost surprinși prima oară împreună în iulie, pe o plajă din Mamaia, sărutându-se pasional.

33.498.021 de dolari

a strâns Simona numai din premiile din tenis

Despre Halep s-a mai scris că, în trecut, a avut o relație cu Costa, fiul lui Teia Sponte – prietenul lui Gigi Becali, și cu antrenorul piteștean de tenis Radu Barbu.

Potrivit Cancan, Toni Iuruc a mai fost căsătorit vreme de 10 luni cu Liana. Relaţia lor a fost oficializată în septembrie 2018, dar cei doi s-au despărţit în momentul în care, omul de afaceri a aflat despre o relaţie extraconjugală pe care Liana o avea cu un apropiat al său.

Libertatea a încercat sa o contacteze pe Simona sau pe vreunul dintre apropiații ei pentru a confirma informația, dar nu a primit un răspuns clar.

Close
Închide
  Close