După un prim set câștigat leger, Simo a cedat în actul doi, dar a revenit în decisiv de la 3-5.

A rupt o rachetă, dar a și ratat minge de meci, după două setball-uri irosite de Taylor, o sportivă cu gabarit care a surprins cu desele urcări la fileu, peste 100.

În turul următor, Townsend va juca împotriva altei românce, Sorana Cîrstea.

Simona Halep – Taylor Townsend 6-2, 3-6, 6-7 (4-7)

LIVESCORE, AICI.
——

Simona Halep (27 de ani, locul 4 WTA) o va întâlni pe americanca Taylor Townsend (23 de ani, 116 WTA), în turul al doilea al ultimului Grand Slam al anului, de la Flushing Meadows. Meciul va avea loc în această seară, după ora 22.30.

ACTUALIZARE 29 august. Organizatorii de la US Open au anunţat programul de joi. Simona Halep va evolua contra lui Taylor Townsend, pe Arthur Ashe, cea mai mare arenă din lume, în al doilea meci al zilei. Prima partidă pe central – de la ora 18:00 – va fi cea dintre Zverev şi Tiafoe. În consecinţă, confruntarea campioanei de la Wimbledon va începe mai mult ca sigur după ora 20:00.

VIDEO | Sute de oameni au luat lumină a doua oară la Constanța. ”Ca în cușcă eram în casă”
Recomandări

VIDEO | Sute de oameni au luat lumină a doua oară la Constanța. ”Ca în cușcă eram în casă”

 

Townsend, locul 116 WTA, venită din calificări, a învins-o, marţi, cu 3-6, 6-3, 6-2, pe Katerina Kozlova.Ucraina, locul 74 WTA, calificându-se în turul al doilea al US Open. Townsend s-a impus după puţin peste două ore de joc.

Cu Townsend, Halep a jucat de trei ori şi a câştigat de fiecare dată în două seturi, ultima oară la Miami, în acest an, în turul al doilea, scor 6-1, 6-3. În 2017, la Cincinnati, românca a triumfat cu 6-4, 6-1, în turul al doilea, iar în 2019, cu 6-3, 6-1, la Roland Garros, tot în turul al doilea.

A avut probleme cu greutatea!

Taylor a fost la un pas să se lase de tenis în 2012. Ea a rămas fără susţinere financiară, fără decontări ale costurilor de deplasare la turnee, din cauza greutății prea mari. Asta după ce câștigase Australian Open 2012 (după o finală cu Yulia Putințeva), la simplu și Wimbledon 2011 (alături de Grace Min) și 2012 (alături de Eugenie Bouchard) la dublu.

Ulterior, Uniunea Americană de Tenis a făcut un pas în spate, a acceptat să plătească anumite costuri automat decontate în SUA sportivilor ajunşi la un anumit nivel, dar a și precizat că a fost vorba despre o neînţelegere şi o lipsă de comunicare.

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...
GSP.RO

Bill Gates, reacție dură după ce a fost acuzat că știa de coronavirus : „Am făcut o ...

Horoscop 27 mai 2020. Peștii au o relație bună cu cei din apropierea lor
HOROSCOP

Horoscop 27 mai 2020. Peștii au o relație bună cu cei din apropierea lor