19 Iun. 2017 14:18

Simona Halep va primi un wild card pentru Openul României 2017. Prezența ei depinde de parcursul de la Wimbledon

Distribuie

Simona Halep va primi un wild card pentru Openul României 2017. Președintele FR Tenis, George Cosac, a declarat la premierea ITF Inedit Open Tour, că i-a oferit jucătpare un wild card pentru turneul BRD Bucharest Open.

”Deocamdată, la turneul WTA BRD Bucharest Open și-au anunțat participarea Irina Begu, Sorana Cîrstea și Monica Nicules. Am vorbit și cu Simona să-i rezervăm un wild-card, în funcție de parcursul ei la Wimbledon. Este posibil să vină și ea. Din cele trei ediții disputate de BRD Bucharest Open, Simona a câștigat două și sunt convins că își va face timp să vină să participe, pentru că îi place să joace în fața propriilor suporteri.

Simona Halep va primi un wild card pentru Openul României: ”Am avut o discuție”

Am avut o discuție cu Simona cu mult timp înainte de închiderea listelor și regulamentul unui astfel de turneu permite unei jucătoare clasate în primele 20 în lume să primească un wild card. Deci un wild card este rezervat pentru o jucătoare de top”, a declarat președintele FR Tenis, George Cosac, la premierea turneului ITF de la Tenis Club din Curtea de Argeș, Inedit Open Tour.

Georgia Andreea Crăciun a câștigat atât proba de simplu, cât și cea de dublu a competiției ITF Inedit Open Tour, dotată cu premii de 15.000 $, de la Tenis Club Curtea de Argeș. Perechea Georgiana Andreea Crăciun/ Ilona Geogiana Ghioroaie a câștigat vineri turneul Inedit Open Tour, după ce a învins în finală, cu scorul de 6-3, 7-5, cuplul Camelia Elena Hristea/Gabriela Nicole Tătăruș. Iar duminică, Georgia Andreea Crăciun a învins-o în finala Inedit Open Tour, cu scorul de 6-1, 6-1, pe Riya Bhatia (India) în finala Inedit Open Tour.

 

 

Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Comentarii