Federația Internațională de Tenis (ITF) va face un anunț important despre competiția feminină în cursul acestei săptămâni și există posibilitatea ca această competiție să treacă la actualul format al Cupei Davis, un eveniment multi-național găzduit într-un singur oraș.

Dacă se va întâmpla acest lucru, Halep nu va mai avea șansa de a juca în fața propriului public. „Îmi place Fed Cup și nu aș schimba niciodată acest format”, a declarat Halep reporterilor la Eastbourne, luni.

„Dacă se schimbă Fed Cup nu voi mai juca. Îmi place formatul de acum, dacă se schimbă, va fi dificil deoarece Fed Cup înseamnă să joci acasă și în deplasare”, a mai spus fostul număr 1 mondial potrivit Reuters.

Halep care a ajuns anul acesta cu echipa României până în semifinale a declarat că nu a fost contactată de ITF pentru a-și spune punctul de vedere. „Dacă mă întreabă ITF, le voi spune părerea mea”, a mai spus ea.


Citește și: Dragnea nu e VIP în pușcărie. Fostul lider PSD și președinte al Camerei Deputaților e tratat ca un deținut de rândDupa ce s-a lasat de fotbal, lui Ciprian i-a venit o idee incredibila. In 8 luni a devenit celebru, nimeni nu s-a mai gandit la asta
GSP.RO

Dupa ce s-a lasat de fotbal, lui Ciprian i-a venit o idee incredibila. In 8 luni a devenit celebru, nimeni nu s-a mai gandit la asta

Horoscop 21 noiembrie 2019. Capricornii au tendința să fie mai duri cu cei din jur
HOROSCOP

Horoscop 21 noiembrie 2019. Capricornii au tendința să fie mai duri cu cei din jur