De Eduard Apostol,

Pero a fost la un pas să nu joace contra FCSB, însă lipsa de soluții în atac pentru Dusan Uhrin a dus la forțarea sârbului! Slavko s-a mișcat bine în meci până în momentul în care i-a băgat pe toți în sperieți, de la spectatori la telespectatori, colegi și rivali.

Perovici și-a pierdut doi dinți, dar își va reveni repede
Perovici și-a pierdut doi dinți, dar își va reveni repede

La finalul primei reprize, la un duel banal pentru minge, Iulian Cristea l-a lovit cu gheata în plină figură pe dinamovist. Impactul a fost teribil pentru vârf: a căzut lat în iarbă, reluările TV fiind înfiorătoare!

Și actorii din teren s-au speriat, au făcut semne disperate să vină ambulanțele. Un coechipier a vrut, inițial, să-i prindă limba să nu se sufoce, toți intrând instantaneu în panică. Asistența medicală de specialitate l-a recuperat un pic pe jucător, a fost pus pe targă, cu un guler cervical.

“Mă simt OK”

În repriza secundă, crainicul arenei i-a înștiințat pe cei 27.668 de spectatori că situația medicală a lui Slavko este stabilă. Mai mult, că este în afara oricărui pericol și că ar putea veni chiar înapoi la stadion până la finalul partidei! N-a fost cazul, atacantul fiind reținut la Urgență, cu medicii pe capul lui.

“Mă simt OK, adică mai bine. Rămâne sperietura. Și cei doi dinți lipsă”, a mărturisit ieri dimineață atacantul.

8 goluri

în 15 meciuri a reușit Perovici pentru Dinamo în acest sezon.

Să vedem zilele acestea cum va reveni la antrenamente. Oricum, va mai sta departe de gazon o zi, două. În funcție de situația de pe teren, vedem dacă joacă în weekend la Mediaș, cu Gaz Metan.

Florin Prunea:

Citeşte şi:

Marian Godină, mesaj pentru ministrul Marcel Vela: „Un coleg de partid, prieten cu lumea interlopă l-a numit „gunoi” și „slugoi” pe şeful de inspectorat, iar dumneavoastră nu aveţi nicio reacţie”

Motivarea instanței în cazul Beuran: „A transformat o instituţie publică de prestigiu în propria piaţă de desfacere”. Medicul a recunoscut că a luat mită de 10.000 de euro

Parchetul cere arestarea preventivă a lui Mario Iorgulescu în dosarul accidentului mortal. Tribunalul va judeca pe 3 martie

Criza precedentă: Gigi a fost singurul clarvăzător, restul Ligii 1 s-a prăbușit
GSP.RO

Criza precedentă: Gigi a fost singurul clarvăzător, restul Ligii 1 s-a prăbușit

Horoscop 6 aprilie 2020. Leii pot deveni ușor un exemplu pentru cei din jur
HOROSCOP

Horoscop 6 aprilie 2020. Leii pot deveni ușor un exemplu pentru cei din jur