Mergi direct la conținut »
Smiley, alături de Simona Halep. "Nu pierde o așa fată"
Sport Libertatea > Sport > Smiley, alături de Simona Halep. "Nu pierde o așa fată"

Smiley, alături de Simona Halep. „Nu pierde o așa fată”

Smiley a reușit să capteze toată atenția fnilor cu o fotografie în care apare alături de cea mai bună jucătoare de tenis din lume, românca Simona Halep.

De Dana Aramă,

 

În mediul online, cântărețul Smiley a postat o fotografie în care apare împreună cu nimeni alta decât jucătoarea de tenis Simona Halep. Fotografia a fost pe placul internauților, care nu doar că au dat like după like imaginii respective, dar au și transmis numeroase mesaje extrem de frumoase.

„Întotdeauna o inspirație pentru mine! #aboutlastnight #aprindescanteia @simonahalep”, a comentat Smiley în dreptul pozei în care apare alături de Simona Halep.

„Sunteți frumoși! Zâmbetele voastre sincere și privirile calde arată că sunteți niște oameni normali. Sunteți adevărate exemple pentru tineretul de azi! felicitări pentru tot ce faceți pentru voi și pentru omanei”, „Doi oameni cu caracter”, „Vă stă foarte bine3 împreună! Vă recomand să rămâneți așa”, „Mă bucur pentru voi, vă doresc multe realizări împreună și poate o căsătorie pe viitor”, „Vă stă bine împreună! Nu pierde o așa fată!. Sunteți făcuți unul pentru altul!”, „Nu v-ar sta deloc rău împreună!”, „Eu cred că scânteia este aprinsă de mult”, „ce pereche minunată! Vă potriviți amândoi. Se vede de la distanță ce iubire mare e între voi”, „Campoionii inimilor noastre”, sunt câteva dintre mesajele primite de Smiley la postarea respectivă.

Citește și: ANALIZĂ EURO. Tricolorele au terminat pe locul 4, după evoluții modeste în partea a doua a turneului. Cum le-am lăudat un pic, cum n-au mai jucat nimic!

Close
Închide
  Close