MENIU CAUTĂ
23 Aug. 2018 17:14

Sorin Răducanu a deschis două acțiuni în instanță împotriva FRF: ”Dansul a început!”

Distribuie

Sorin Răducanu a deschis două acțiuni în instanță împotriva FRF: ”Dansul a început!”.

Fostul candidat la șefia FRF în 2014, Sorin Răducanu (55 de ani) contestă alegerile pentru președinția FRF din 18 aprile 2018 pe motiv că au fost convocat ilegal.

Fostul fotbalist de la Dinamo, Sportul Studențesc, FCM Brașov sau FC Olt a deschis două acțiuni în instanță împotriva forului condus de Răzvan Burleanu.

'Prima acțiune am deschis-o pe motiv că nu am fost lăsat să candidez. Mi-a fost respinsă candidatura de către un Comitet Executiv care nu există. A doua acțiune, la care am temen pe 1 septembrie, este în legătură cu acest Comitet Executiv care, din punct de vedere legal, nu mai există din decembrie 2014. Vorbesc aici despre o hotărâre judecătorească definitivă. Astfel, Comitetul Executiv nu a avut dreptul legal să convoace Adunarea Generală din 2018 în care s-a ales președintele FRF. În acest caz, solicit ca alegerile să fie declarate nule și, evident, să se repete', a declarat, pentru Libertatea, Sorin Răducanu.

Sorin Răducanu: 'Președintele FRF nu este validat de judecătorie'

Acesta a dezvăluit și faptul că Turor Iacov, președintele echipei feminine de fotbal AFC Progresul București, a făcut o intervenție în justiție împotriva șefilor FRF.

'Tudor Iacov a aflat că cei de la FRF vor să-l valideze și la judecătorie pe președintele Burleanu și a intervenit imediat. A avut o primă înfățișare, în care a prezentat instanței și un CD care arată în mod clar cum s-a violat votul din 18 aprilie. Mai precis, cei care erau interesați vedeau într-o oglindă ce votează fiecare reprezentant al cluburilor afiliate. Are termen pe 5 septembrie. În acest moment, președintele FRF nu este validat de judecătorie. Dansul a început', a încheiat Sorin Răducanu.


EXCLUSIV/Am găsit-o pe tânăra care a înfruntat un jandarm la protestele din 10 august, iar poza cu ea a ajuns pe Euronews! 'Sunt timidă, dar dacă văd o nedreptate, iau atitudine'

Citește mai multe despre Sorin Răducanu, FRF și proces pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 24 februarie 2019
Comentarii