MENIU CAUTĂ
17 Iul. 2018 17:05

Stadionul din Volgograd, afectat de ploile torenţiale / VIDEO

Distribuie

Stadionul din Volgograd, care a găzduit mai multe meciuri de la Cupa Mondială de fotbal 2018, a fost afectat de ploile torenţiale, informează Reuters.

Imaginile au arătat amploarea problemelor cu care se confruntă Volgograd Arena, stadion construit în vederea Mondialului. Un reprezentant al autorităţilor a indicat că ar putea fi nevoie de o săptămână pentru a îndepărta urmele inundaţiilor.

Volgograd Arena, cu o capacitate de 45.000 de locuri, a costat mai mult de 16 miliarde de ruble (257 de milioane de dolari), potrivit autorităţilor. Aceste au afirmat că ploi atât de puternice „se întâmplă o dată la o sută de ani”.

„Nu este normal. A fost construit din bani federali, din impozitele plătite de noi”, a afirmat un locuitor al oraşului, Mihail Nesterenko.

Opt echipe naţionale au jucat la Volgograd în grupele Mondialului. Compania Stroitransgaz, care a construit stadionul, nu a făcut deocamdată niciun comentariu.

Programul complet al Campionatului Mondial de fotbal Rusia 2018. Europa vs America de Sud 12-9.


Citește și: Documentul oficial care confirmă informațiile publicate de Libertatea: Cocaină cu paracetamol la peste 200 de euro gramul, vândute clienţilor din dosarul „Stupefiante pentru VIP-uri”

Citește mai multe despre Cupa Mondială, inundatii, ploi torentiale și volgograd pe Libertatea.

Comentarii