MENIU CAUTĂ
01 Sep. 2018 16:42

Stadionul Steaua, vizitat pentru ultima oară. ”Aici mi-am trăit copilăria” / GALERIE FOTO

Distribuie

Stadionul Steaua, vizitat pentru ultima oară. ”Aici mi-am trăit copilăria”.

Suporterii dar și simplii curioși au pătruns, sâmbătă, pentru ultima dată în ceea ce a fost timp de 44 de ani ”casa” echipei Steaua București.

Unii dintre nostalgici au venit împreună cu copiii, pentru a le arăta celor mici ruinele arenei care a găzduit, printre multe altele, meciurile din Cupa Campionilor Europeni intrate în istoria Stelei lui Stoica, Lăcătuș, Pițurcă, Boloni sau Hagi. Pentru aduceri aminte, cei de la CSA Steaua le-a înmânat suporterilor cutii cu brazde din gazonul de pe Ghencea.

”Aici mi-am trăit copilăria. În anii 80 eram nelipsit de la meciurile Stelei. Evident, am fost și la jocul cu Anderlecht, din semifinalele CCE”,ne-a declarat unul dintre fanii veniți să-și ia ”la revedere” de la bătrâna arenă.

„Fugeam de acasă pentru a veni la tine, acum te distrug şi rup o parte din mine”, a fost mesajul scris pe unul dintre bannere de galeria Stelei. Suporterii au aprins torțe și au scandat numele echipei favorite.

Pe acest loc se va ridica un nou stadion de 30.500 de locuri, care va îndeplini criteriile pentru derularea de competitii sportive pentru nivelul de clasificare UEFA 4.

FOTO: Adrian Manolache (Libertatea)


EXCLUSIV/Uluitoarea explicație a refuzului Spitalului „Sf. Luca” de a o trata pe fata de 22 de ani, în stare vegetativă: ”Pacienta NU are potențial de recuperare”. Au primit-o în spitalul din Paris!

Comentarii