ACTUALIZARE. Christoph Daum, menționat de presă pe lista posibililor antrenori ai lui Anderlecht. Germanul Christoph Daum, fostul selecționer al naționalei de fotbal a României, este menționat de presa belgiană pe lista posibililor antrenori ai lui Anderlecht, echipa la care joacă Alex Chipciu și Nicolae Stanciu demițându-l pe antrenorul Rene Weiler, din cauza rezultatelor slabe.

„Există în prezent mai mulți antrenori interesanți pe piață”, scrie site-ul walfoot.be, care îl amintește și pe fostul selecționer al „tricolorilor”.

„Christoph Daum a fost demis recent de la conducerea naționalei României, însă din cauza trecerii sale pe la Bruges afacerea este complicată”. În sezonul 2011-2012, Daum a pregătit-o pe FC Bruges, una din marile rivale ale lui Anderlecht.

Site-ul a organizat un sondaj în rândul cititorilor săi, întrebându-i pe cine ar vedea pe banca lui Anderlecht. Până în acest moment, Daum nu a strâns nici măcar un vot. Majoritatea internauților consultați, 30%, îl doresc ca antrenor al lui Anderlecht pe Hein Vanhaezebrouck, tehnicianul altei echipe belgiene, Gent.

———–

”Luni, Anderlecht şi Rene Weiler au ales să se despartă. Rene a câştigat al 34-lea titlu al clubului, a ajuns în sferturile de finală în Europa League şi a calificat-o pe Anderlecht în grupele Champions League. De asemenea, acesta a pus umărul la creşterea unor jucător precum Youri Tielemans şi Leander Dendoncker. Clubul îi mulţumeşte acestuia pentru serviciile depuse. Nicolas Frutos, David Sesa şi Thomas Binggeli vor forma stafful care se va ocupa de echipă, până la numirea unui nou antrenor”, se arată într-un comunicat al belgienilor.

Rene Weiler, antrenor elvețian de 44 de ani, adusese titlul la Bruxelles în sezonul trecut și calificase echipa în ”optimile” Ligii Europa. El sosise la Anderlecht în 2016, de la Nurnberg. Weiler i-a cerut pe Stanciu și pe Chipciu la Anderlecht.

Citiți și Lokeren – Royal Antwerp 1-1, iar Boloni a ratat ocazia să-l detroneze pe Rednic de pe locul 3 în Belgia. Stanciu, nefolosit la Anderlecht

 

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.
HOROSCOP
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.