MENIU CAUTĂ
19 Ian. 2017 16:07

Întorsătură de situație! Steaua adevărată este a lui Gigi Becali! Generalul Laurențiu Roșu intervine

Distribuie

Întorsătură de situație! Steaua adevărată este a lui Gigi Becali! Generalul Laurențiu Roșu intervine în conflictul dintre CSA și clubul latifundarului.

Generalul în rezervă Laurențiu Roșu spune că adevărata echipă este cea care evoluează în acest moment in Liga I.

Roșu a fost comandantul CSA Steaua între mai 2000 și iulie 2003 și a făcut parte din Adunarea Generală în care s-a decis ca echipa să treaca în proprietatea lui Becali.

El afirma că tranzacția a fost legală, dar menționează că probleme au fost doar cu câțiva ani înaintea ei, în 1998, când s-a înființat AFC Steaua (condusă de Viorel Paunescu).

”Gigi Becali nu are nici o treabă cu Armata! El a luat echipa de la Păunescu. El chiar a plătit pentru tot ce a luat și a preluat toate facilitățile pe care Paunescu le luase de la Armata, de fapt de la ministul Babiuc, prin celebra Hotărare 66.

Eu, drept comandant al clubului Steaua, făceam parte din Consiliul de Administrație pentru că ministrul dăduse ordin cu o lună și ceva înainte să nu mai facă parte din acest Consiliu generalul Pigui, generalul Badalan și colonelul Zisu. Atunci a hotărat să faca parte doar comandantul clubului, care eram eu, pentru că aveam acolo baza materială. Asta e motivul pentru care eu am participat acolo. Oricum, nu aveam de ce sa mă împotrivesc acestui lucru. Echipa deja fusese cedată de Babiuc lui Păunescu”, a spus Laurențiu Roșu, pentru Gazeta Sporturilor.

Steaua adevărată este a lui Gigi Becali. Palmaresul ar fi la el, Armata trebuie să o ia de la zero!

De asemenea, Roșu a menționat că Becali este cel care deține palmaresul echipei Steaua, în timp ce noua echipa a Armatei nu are nimic și trebuie sa o ia de la zero.

”Palmaresul este istoricul unei echipe, iar acest lucru este la Gigi Becali. Echipa pe care vrea să o înființeze Armata o ia de la capăt, de la zero. Oricum, ei se vor opri la Liga a 2-a, pentru că trebuie să predea echipa acolo. Cine mai bagă bani? Să fim serioși, nimeni! Vreau să-l văd pe Pițurcă, să-l vad eu că vine cu banii! Când clubul a fost la ananghie, nu a venit nimeni să ajute. Am vorbit cu multe glorii ale Stelei, toți veneau cu sfaturi, dar cu bani nimeni. E o răzbunare ceea ce se întâmplă acum”, a completat Roșu.

Pe de altă parte, echipa lui Becali a pierdut în instanță marca Steaua, iar acum nu mai are voie să folosească nici numele.

În privința palmaresului nu există însă o decizie a unei instanțe, iar părerile sunt împărțite. În timp ce Becali, FRF și LPF și foștii conducători ai CSA Steaua din 2003 susțin că este al actualei echipe, Florin Talpan și fotbalițtii din generația Steaua ’86 îl revendica și spun că este al lor.

Citiți și

Citește mai multe despre Laurențiu Roșu, armata, general, palmares și Steaua pe Libertatea.

Comentarii