Mergi direct la conținut »
Steaua, în haos. ”A ajuns jucăria lui Gigi Becali!”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Steaua, în haos. ”A ajuns jucăria lui Gigi Becali!”

Steaua, în haos. ”A ajuns jucăria lui Gigi Becali!”

Echipa campioană a României se află, în acest moment, într-o situație uluitoare. Patronul nu e trecut în actele clubului, noul antrenor nu are diplomă de tehnician, iar managerul se află în spatele gratiilor. Venirea lui Mirel Rădoi la Steaua în calitate de antrenor a învolburat apele la FRF. Motivul? Finul lui Gigi Becali nu poate pregăti nici o echipă din România pentru că nu are patalama la mână. Adică nu e antrenor! Iar aceasta ”hârtie” o poate obține în minimum cinci ani! Așa că acum se caută o soluție pentru ca Rădoi să poată sta pe banca de rezerve.

”Cea mai bună variantă e ca Rădoi să fie legitimat ca fotbalist la Steaua. Așa va sta pe bancă fără emoții”, ne-a precizat, ieri, fostul președinte al Ligii, Dumitru Dragomir.

Această joacă de-a antrenorul nu este însă singura anomalie din orgada grupării bucureștene. Șeful declarat al ei, Gigi Becali, nu figurează de câțiva ani în actele oficiale ale clubului, acțiunile la FC Steaua București SA fiind deținute de nepoții și de apropiații latifundiarului din Pipera. Mai mult, managerul general al roș-albaștrilor, Mihai Stoica, lipsește și el din organigramă. ”Motivat” de o condamnare la trei ani și șase luni de închisoare în ”Dosarul transferurilor”.

Situasția jenantă în care se găsește Steaua a fost comentată ironic, pentru Libertatea, de Mitică Dragomir: ”În acest moment, Steaua e jucăria lui Gigi Becali. Face ce vrea cu ea! Steaua de acum este creată după chipul și asemănarea lui Gigi. El centrează, el dă cu capul!”.

Interesant este că auto-declaratul patron al Stelei  vorbește fără opreliști despre destinația banilor pe care-i va obține clubul de fotbal. ”Voi câştiga bani! Şi voi face, pac-pac-pac, spitale și biserici din banii câștigați de la Steaua”, s-a lăudat, de curând, Gigi Becali.

Steaua

 

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close