Mergi direct la conținut »
Steaua a îngropat securea războiului cu FRF. Reacția campioanei
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal

Steaua a îngropat securea războiului cu FRF. Reacția campioanei

Scandalul dintre Steaua și FRF s-a încheiat, informează Mediafax. Motivul disputei a fost turneul de pregătire al naționalei din luna februarie. Roș-albaștrii erau nemulțumiț că cei opt jucători convocaţi la echipa naţională vor rata ultima săptămână de pregătire din cantonamentul din Antalya.

„Discuţiile au fost foarte serioase. Interesul este de partea clubului pentru a face o pregătire centralizată, dar, în acelaşi timp, să nu sufere echipa naţională. Am stabilit să fie convocaţi toţi jucătorii, cei opt, la lotul naţional, dar la meciurile pe care le disputăm noi să ni se pună la dispoziţie un număr de jucători astfel încât să nu fie afectat nici meciul cu Bulgaria şi nici amicalele noastre care sunt deja programate. Aşa că discuţiile pe care le-am avut timp de mai multe zile au reliefat faptul că interesul naţional este mai presus de al oricărui club. Am găsit soluţia pentru a putea să jucăm şi noi şi echipa naţională într-o formulă care să avantajeze ambele părţi”, a spus Argăseală.

Naționala divizionară va efectua un turneu de pregătire în Antalya, în perioada 3-15 februarie. De asemenea, oficialii clubului CS U Craiova s-au arătat deranjați de cantonamentul naționalei. 

„Chiar dacă nu se numeşte echipă naţională, ci este o selecţionată divizionară, avem datoria ca ţară să ne prezentăm serios la un meci al acestei reprezentative. Era un moment ca jucătorii care nu au fost pe la echipa naţională să fie văzuţi, iar selecţionerul a constat că aceasta este perioada în care poate face această convocare şi a făcut-o”, a adăugat Argăseală.

Selecţionerul Anghel Iordănescu a convocat următorii steliști pentru acțiunea naționalei: Valentin Cojocaru, Paul Papp, Srgian Luchin, Adrian Popa, Alexandru Bourceanu, Andrei Prepeliţă, Claudiu Keşeru şi Raul Rusescu. În acest stagiu, reprezentativa divizionară a României are programate trei jocuri de pregătire, care nu vor intra în palmaresul echipei naţionale: cu Bulgaria (7 februarie), cu Sioni Bolnisi (prima ligă din Georgia, 10 februarie) şi cu Moldova (14 februarie).

 

Close
Închide
  Close