MENIU CAUTĂ

„Steaua nu poate fi sancţionată în cazul Yeşilova”

Distribuie

 Avocatul clubului Steaua, Cătălin Ciubotă, a declarat, sâmbătă că este convins că echipa din Ghencea şi finanţatorul Gigi Becali nu riscă nicio sancţiune din partea FIFA în cazul "Yeşilova", preparatorul fizic care susţine că a fost demis pentru că este musulman.

0-127337-becali_gigi14.jpg

„Nu cred să fie niciun fel de sancţiune, nici pentru club şi nici pentru Gigi Becali. M-am documentat şi eu şi în niciun caz nu există motive de sancţiune. Domnul Yeşilova a fost demis pentru că în acea perioadă Steaua nu avea rezultate satisfăcătoare, şi nu din alte motive”, a spus Ciubotă pentru Mediafax.

Cătălin Ciubotă a explicat că nu se poate lua o sancţiune împotriva clubului Steaua pentru că nu există nicio probă că oficialii grupării „roş-albastre” ar fi acţionat discriminator.

Preparatorul fizic Yuksel Yeşilova a fost demis de la Steaua în data de 13 decembrie 2008. Ulterior, el a susţinut că gruparea bucureşteană a renunţat la serviciile sale deoarece este musulman, iar acest caz a fost analizat, vineri, de Comitetul Etic al FIFA. Echipa finanţată de Gigi Becali aşteaptă să îi fie comunicată decizia pe care o va lua FIFA.

Comentarii