Mergi direct la conținut »
COȘMARUL CONTINUĂ! Steaua a fost învinsă de Napoli și la polo
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > COȘMARUL CONTINUĂ! Steaua a fost învinsă de Napoli și la polo

COȘMARUL CONTINUĂ! Steaua a fost învinsă de Napoli și la polo

CSA Steaua București a pierdut, ”acasă”, confruntarea cu Posillipo Napoli (Italia), scor 6-8 (0-1, 3-3, 2-3, 1-1), din prima manșă a semifinalelor Euro Cup la polo pe apă, informează AGERPRES.

Golurile steliștilor au fost marcate de Petar Filipovic (3), Nicolae Diaconu (1), Miroslav Randic (1) și Mihnea Chioveanu (1). Pentru oaspeți au înscris Paride Saccoia (1), Aleksandar Radovic (3), Vicenzo Dolce (1), Valentino Gallo (2), Filip Klikovac (1).

Returul semifinalelor este programat pe 4 martie. În cealaltă semifinală se întâlnesc Carpisa Yamamay Acquachiara, o altă formație din Napoli, și VK Mornar Brodospas Split (Croația).

Steaua este prima echipă din România care s-a calificat în semifinalele unei competiții internaționale, în ultimii 26 de an.

La data de 15 decembrie 2010, Steaua București a ratat calificarea în ”16”-imile Ligii Europa, după înfrângerea administrată de Napoli, 1-0, în deplasare. Singurul gol al meciului a fost marcat de Edinson Cavani, în minutul 90+3. Poloiștii mai au însă, o șansă. Steaua poate întoarce rezultatul în returul care se va disputa, peste 3 săptămâni, în Italia.

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close