MENIU CAUTĂ

Ștefan Radu a primit o ofertă de la Fenerbahce. Românul joacă la Lazio din 2008

Distribuie

Ștefan Radu a primit o ofertă de la Fenerbahce. Românul joacă la Lazio din 2008. Ștefan Radu, fotbalistul român cel mai fidel unui club din străinătate, cu 10 ani bătuți pe muchie la Lazio Roma, ar putea pleca pe malurile Bosforului.

Presa italiană a anunțat azi că Ștefan Radu e dorit de Fenerbahce, după ce, nu cu mult timp în urmă, s-a vehiculat și varianta Galatasaray Istanbul.

Lazio a avut un atac superb în sezonul precedent, dar apărarea a fost „praf”. Ștefan Radu și Stefan De Vrij au fost singurii care s-au comportat onorabil. Olandezul De Vrij a plecat, liber de contract, la Inter Milano. Dacă pleacă și Radu, apărarea romanilor va rămâne „în pom”.

Ștefan Radu a primit o ofertă de la Fenerbahce. Vrea alt contract

Presa italiană susține că Ștefan Radu nu e disperat să plece, dar ar vrea reînnoirea contractului, cu un salariu crescut. Lazio vrea să scape de Bastos și Wallace, ceilalți fundași centrali din lot, care au jucat foarte modest anul trecut. Alți jucători cu profil defensiv care vor mai pleca de la Lazio sunt Patric, Basta și Jordan Lukaku.

Până acum, echipa antrenată de Simone Inzaghi a achiziționat un singur fundaș central, pe Acerbi, de la Sassuolo. Se mai discută despre Caleta-Car, de la Salzburg, dar și despre brazilienii Dede, de la Cruzeiro, dar și Diego Carlos, de la FC Nantes.


CITEȘTE ȘI:

INTERVIU EXCLUSIV. Samuel Umtiti, eroul Franței din semifinale, a vorbit pentru „Libertatea” înaintea finalei Campionatului Mondial

Citește mai multe despre Ştefan Radu, Fenerbahce, lazio și oferta pe Libertatea.

Comentarii