Mergi direct la conținut »
Sport Libertatea > Sport > Stelea și Andrei Pavel joacă baschet | FOTO

Stelea și Andrei Pavel joacă baschet | FOTO

Stelea și Andrei Pavel joacă baschet. Deși au avut adversari de top, precum baschetbaliștii Anca Stoenescu, cea mai titrată jucătoare din istorie, sau Virgil Stănescu, actualul președinte al CSM Steaua Eximbank, Lora, Bogdan Stelea, Andrei Pavel și Ionuț Ghenu au scos un 5-5 în meciul vedetelor de la Nike 3x3 Challenge.

Starurile au fost aplaudate din tribune de către Jojo și Paul Ipate, în vreme ce Willmark și majoretele de la Draculas Girls au oferit momentul artistic al serii de duminică, în pași de salsa.

Marele premiu la categoria Open Masculin, în valoare de 4500 de lei, a fost adjudecat de către Rapid București, care în finală a trecut de echipa sârbă Intergalactic. Echipa feroviară a avut reprezentantă și în finala la Open Feminin, însă rapidistele au cedat în fața fetelor de la Știința București, care au fost premiate de către Fitbit cu brățări de fitness.

Pentru prima oară în istoria turneelor Sport Arena Streetball, cei mai mici baschetbaliști au avut categoriile lor dedicate, iar Leii, după ce au fost suporteri înfocați ai echipei lor de veterani, campioană la plus 35 de ani, s-au impus și pe teren, la categoria Baby, sub 10 ani.

Momentele de slamdunk și freestyle au completat un week-end spectaculos la ParkLake Shopping Center. Andrew Wiggins, Joel Henry și Tarryn Algar au creat câteva momente unice, printre care și un slam-dunk reușit dintr-o pasă venită de pe terasa mall-ului ParkLake.

Citiți și Simona Halep i-a dăruit o cască de motociclist lui Bogdan Stelea. Reacția fostului fotbalist

 
 
Close
Închide