Mergi direct la conținut »
VIDEO | Marele Stephen Curry s-a făcut de râs în NBA. Toți și-au dat coate. Cine a fost de vină. Recordurile ”războinicilor”
Alte sporturi Libertatea > Sport > Alte sporturi > VIDEO | Marele Stephen Curry s-a făcut de râs în NBA. Toți și-au dat coate. Cine a fost de vină. Recordurile ”războinicilor”

VIDEO | Marele Stephen Curry s-a făcut de râs în NBA. Toți și-au dat coate. Cine a fost de vină. Recordurile ”războinicilor”

Golden State Warrios a reușit o nouă victorie azi-noapte, în NBA, 130-111 cu Los Angeles Lakers, în deplasare. Faza zilei a venit de la Stephen Curry, căruia i-a fugit pur și simplu terenul de sub picioare! Stephen Curry s-a făcut de râs din cauza... arbitrilor.

De Mihai Toma,

”Războinicii” au preluat conducerea în minutul 3:39 al primului sfert și n-au mai cedat-o până la final. A fost cel de-al șaptelea succes consecutiv al celor de la Warriors, cea mai lungă serie reușită de franciză în istorie, în NBA.

Klay Thompson, 44 de puncte în meci, a transformat primele lui 10 aruncări de 3 puncte, nou record în ligă.

Thompson a ajuns la 1.694 aruncări de trei puncte marcate în cariera sa, trecând de LeBron James (1.684) și de Steve Nash (1.685). A ajuns pe poziția 19-a în clasamentul tuturor timpurilor din NBA.

Stephen Curry, aflat la al doilea ”double-double” din sezon, 11 puncte și 12 assisturi, a fost protagonistul unei faze jenante. Arbitrii n-au cerut ștergerea suprafeței de joc și, pe un contraatac, Curry a alunecat exact înainte de a marca un slam. Apoi a recuperat mingea în colț, însă a aruncat aiurea de la trei puncte. Total atipic pentru ”Steph”.

”Bine că până la urmă nu și-a rupt piciorul! Arbitri inconștienți”, s-a exclamant pe site-uri de socializare.

De trei ori campion NBA (2015, 2017, 2018) și de două ori MVP (2015, 2016), Curry, 30 de ani, e considerat unul dintre cei mai mari shooteri din istoria NBA. ”Messi din baschet”, Curry a readus titlul pentru ”războinici” în 2015. Ultimul ”inel” fusese cucerit în 1975.

Vagabonzii din Haimanale. Gabriela, o asistentă medicală, are grijă de câinii nimănui din satul lui Caragiale
Recomandări

Vagabonzii din Haimanale. Gabriela, o asistentă medicală, are grijă de câinii nimănui din satul lui Caragiale

Și în acest an, Golden State merge ceas. Echipa lui Curry e liderul Conferinței Vest (33 de victorii, 14 eșecuri). LA Lakers e pe 9 (23-25).

Și James Harden face istorie în NBA. Superstarul Houston Rockets a marcat cel puțin 30 de puncte în 20 de jocuri consecutive. El este primul  de la Wilt Chamberlain care reușește asta. Legenda plecată dintre noi în 1999 reușea în sezonul 1961/62 o serie de 65 de jocuri consecutive cu peste 30 de puncte!

Citiți și UPDATE Au apărut și imaginile. Stephen Curry a trecut prin mari emoții: a fost implicat în două accidente pe autostradă în decurs de 10 minute!

Close
Închide
  Close