Mergi direct la conținut »
UPDATE Au apărut și imaginile. Stephen Curry a trecut prin mari emoții: a fost implicat în două accidente pe autostradă în decurs de 10 minute!
Sport Libertatea > Sport > UPDATE Au apărut și imaginile. Stephen Curry a trecut prin mari emoții: a fost implicat în două accidente pe autostradă în decurs de 10 minute!

UPDATE Au apărut și imaginile. Stephen Curry a trecut prin mari emoții: a fost implicat în două accidente pe autostradă în decurs de 10 minute!

Celebrul baschetbalist american Stehpen Curry a trecut prin două momente de spaimă. Mașina lui a fost implicată în două accidente pe autostradă, în decurs de numai 10 minute.

Sportivul nu s-a ales decât cu o sperietură zdravănă, dar mașina lui, un Porsche Panamera, a suferit „șifonări” și-n față, și-n spate.

Bolidul a fost lovit pe autostradă, în California. La scurt timp de la acest accident, o altă maşină a venit tare din spate și a lovitautovehiculul baschetbalistului Stephen Curry.

 

„Dumnezeu este mare”

Jucătorul de la Golden State Warriors a postat un mesaj pe Twitter prin care se declară extrem de norocos pentru că a scăpat cu bine: „Dumnezeu este mare şi Dumnezeu este bun în orice moment. Vă mulţumesc tuturor pentru mesajele trimise.”

După ce poliţiştii au terminat de cercetat locul accidentului, s-au pozat cu Stephen Curry, profitând de moment. Fericit că a scăpat nevătămat, Curry s-a pozat cu oamenii legi. Cât despre bolidul lui Curry, acesta a fost făcut praf.


VIDEO ȘOCANT – SECRETELE „COLECTIV”: Minciunile care au dus la viermi pe rănile pacienților din România. „În niciun raport medical al arșilor transferați în străinătate nu au fost consemnate analizele legate de bacteriile nosocomiale depistate!”

Despre norvegieni, de la români. Cum trăiesc, cum își educă copiii, cât beau, ce mănâncă. Și ce putem învăța noi înșine de la românii care conviețuiesc cu ei

Antena discută cu ANAF să răscumpere turnul confiscat după condamnarea lui Voiculescu!

Close
Închide
  Close