MENIU CAUTĂ
09 Aug. 2018 13:25

Şumudică a vrut să mai transfere un jucător de la FCSB: ”I-a plăcut lui Gigi și pretențiile au crescut!”

Distribuie

Şumudică a vrut să mai transfere un jucător de la FCSB: ”I-a plăcut lui Gigi și pretențiile au crescut!”. Marius Șumudică i-a transferat în această vară pe Valerică Găman (75.000 de euro) și pe Budescu (2.500.000 de euro), dar a mai vrut să pună mâna pe un fotbalist de la FCSB.

Șumudică îl remarcase pe Antonio Jakolis, 26 de ani, jucătorul de bandă dreapta care în sezonul trecut a fost împrumutat la Apollon Limassol.

Jakolis a revenit la FCSB și a început sezonul foarte bine, cu două pase decisive în trei meciuri.

Şumudică a vrut să mai transfere un jucător de la FCSB: „Vorbisem cu gigi și avea un preț'

„Am vrut să îl iau pe Jakolis, dar, între timp, pretenţiile celor de la FCSB au crescut şi atunci ne-am oprit. Aveam nevoie de un jucător de bandă dreptă, îmi place. Când am plecat, vorbisem cu Gigi şi avea un preţ. Între timp a zis că i-a plăcut, iar pretenţiile au crescut. Noi nu putem onora în momentul de faţa', a declarat Marius Şumudică pentru Telekom Sport.

Denis Alibec rămâne o țintă pentru Al-Shabab, echipa lui Șumudică.

'Nu ştiu ce se va întâmpla până la iarnă. În fotbal, de pe azi pe mâine se poate întâmplă orice. Denis este un jucător bun, un jucător care oricând, cu încredere… Avea nevoie de jocuri.

Cred că a făcut un pas bun ducându-se la Astra. Trebuie să-şi recapete ritmul şi să aibă încredere în ceea ce face de acum încolo', a mai spus Șumudică.


Citește și: VIDEO/ Nestingherit prin Spitalul de Psihiatrie. Un reporter Libertatea a refăcut traseul Victoriei Trandafirescu din ziua dispariției

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Antonella sau drumul de la un corp de băiat la o femeie liberă
Comentarii