Mergi direct la conținut »
Suporterii celor de la CSA Steaua, în război cu conducerea! ”Nimeni la Chiajna!”
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Suporterii celor de la CSA Steaua, în război cu conducerea! ”Nimeni la Chiajna!”

Suporterii celor de la CSA Steaua, în război cu conducerea! ”Nimeni la Chiajna!”

Suporterii celor de la CSA Steaua, în război cu conducerea! ”Nimeni la Chiajna!”. Fanii echipei CSA Steaua au luat foc după ce șefii clubului au decis să închirieze stadionul din Chiajna pentru derby-ul cu Academia Rapid, programat pe 14 aprilie.

Acela va fi meciul care, foarte probabil, va decide câștigătoarea Ligii 4 București. Fanii ar fi vrut ca meciul să se organizeze pe „Arena Națională”, dar închirierea celui mai mare stadion al țării pentru un meci ar costa 53.000 de euro, bani pe care clubul armatei nu-i are.

La meciul din toamnă, disputat în Giulești, au fost 11.000 de oameni, care au creat o atmosferă electrizantă.

Suporterii celor de la CSA Steaua, în război cu conducerea: „Nedemni de Steaua!”

Suporterii echipei lui Ion Ion au luat foc și amenință cu boicotarea meciului. Pe zidurile stadionului din Ghencea au apărut mai multe mesaje dure la adresa conducerii clubului înființat vara trecută.

„Nimeni la Chiajna” și „Nedemni de Steaua” au fost mesajele scrise de fani. 

Mesajele fanilor steliști

Mesajele fanilor steliști

„Ne-am susținut echipa oriunde a jucat, indiferent de condiții, ligă, distanță sau orice obstacol ne-a ieșit în cale, dar nu putem accepta organizarea meciului la Chiajna în primul rând pentru că o consideram rodul incompetenței manageriale a conducerii CSA Steaua și în al doilea rând o “palmă de neîncredere” dată suporterului stelist de pretutindeni care cu siguranță își dorește să ia parte la acest meci.

Această palmă este deosebit de gravă, mai ales în contextul în care aceeași conducere și-a asumat alături de noi un obiectiv primordial, și anume, atragerea fanului stelist alături de acest proiect. Prin deciziile luate, conducerea clubului pare că lucrează tocmai împotriva acestui fapt”, este o parte a comunicatului Peluzei Sud, dat publicității zilele trecute.


CITEȘTE ȘI: 

Unde e depus și unde are loc înmormântarea lui Nicolae Tilihoi. ”Fundașul de fier ne apără acum din cer”. Slujbă, de la 11.00, apoi trupul neînsuflețit va ajunge pe ”Oblemenco”

Close
Închide
  Close